ako nema fizičko oštećenje i ako ti kažu da si ti kriv, traži odma šefa jer prodavci su seljani i neupućeni u prava kupaca i moguće kazne.
ako šef nekim čudom ponovi priču (mada su male šanse jer može jaaako puno da ih košta), samo reci "I ll be back" i napusti objekat i pravac
http://www.cacak.org.rs/146-1-l#fa oni će ti reći šta dalje
moj savet je da kupujete bilo šta u velikim zvučnim prodavnicama. Ja sam bez pogovora menjao stvari u Tehnomaniji (ispravan proizvod koji nije imao sve funkcije kao što piše na kutiji), Kika (polomila se autostolica za bebu), Merkur (neispravan džojstik od komšije), N Sport (bušna lopta!) jer svi oni znaju šta moraju da poštuju. Jednom na patikama iz N sporta mi se odlepila ukrasna flekica sa đona patike nakon par meseci i kad sam kupovao druge prodavačica mi kaže da ih reklamiram jer nije prošlo 6 meseci, a to ne sme da otpadne. Bilo mi glupo

, ali to pokazuje da velike radnje ne žele da rizikuju sa lošim reklamama i novčanim kaznama.
Kad sam reklamirao loptu (Mikasa odbojkaska) naleteo sam na nekog prodavca koji nije hteo da mi uvaži reklamaciju i lupio da je garancija 7 dana.
"Pozovite šefa molim vas"
Došla devojka, ja joj kažem problem ona bez pogovora vraća novac (pošto nije bilo vise takvih lopti). Ja je pitam zašto je vaš kolega rekao da je garancija 7 dana, a ona prošapta sebi u bradu "ma budala"

Jedino reklamiranjem svega i svačega što mislimo da ne zadovoljava naša očekivanja možemo da se izborimo sa krš robom na našem tržištu. Jer kad neko vidi da mu se neki proizvod vraća 50% reći će "zajebi ovo sranje, idem da uvozim kvalitetnu robu"
Eto mali off, ali može nekome da koristi.