Stavljam potpis da je on vrisnuo 
au ovde bre ko na Benchu

, pisu ljudi sta im god padne na pamet

Ivane moze da bude bilo sta, ali nekako iz iskustva mislim da je ploca u pitanju.
Obavezno odradi brisanje MOSa (CLR_MOS, CMOS - dole kod zelenog IDE/ATA kontrolera), poiskljucuj sve sto je nepotrebno (hdd, optiku, PCI karte)
Proveri da li si ukljucio napajanje za CPU (gore kod procesora, dzek 2x2)
Ako ti je box procesor verovatno da je ispravan jer ne secam se kad sam zadnji put video box cpu da ne radi, ali nije nemoguce. Ako ti je neka krs-name memorija verovatno je to, ali to ti je min posla da promenis, ako nadjes nekoga ko ima DDR1 mem koja koristi ta ploca.
Na kraju za svaki slucaj promeni i napajanje, moguce da je oslabilo da daje samo napon na plocu, ali ne i da pokrene uredjaje da se bootuje.
Ako ni tad nisi dosao do resenja, nadji neku AGP karticu, ubodi je samo da 100% budes siguran da ti je neko uvalio neispravnu maticnu plocu.
edit:
sad te vidim da si rekao da je ploca

Elem tipican si primer zrtve kupovine polovnog racunara jer to se nikako ne isplati, druga su sad vremena.
Ne znam koliko si platio, ali koliko god da si platio, previse si platio. Imas DDR1 memoriju i AGP grafiku na toj ploci i CPU za soket 754 koji se ne proizvodi vise. Bilo sta da ti crkne, mozes sve lepo u kantu da bacis jer takvu polovnu, a ispravnu stvar ces platiti malo vise para i dosta vise glavobolje. Danasnji racunari kostaju od 130-150e, stvarno dzabe i sve te polovne kombinacije stvarno ne razumem. Em su na kraju radnog veka, em stara tehnologija, em nema garanciju (a sve crkava i novo), em na nasoj sjajnoj naponskoj mrezi, em si zakucan na starom standardu koji ne moze da se upgrejduje