Dokle dodjosmo...
A sve je krenulo sa ljubaznim trazenjem pomoci...

@Darko80 Hvala na tonu koji je imao za cilj da temu vrati tamo gde treba, ali izgleda da nisu svi tako protumacili, pa ni zeljeni efekat nije potpuno postignut nazalost...

A sto se tice promene majstora, najlakse je reci: "Promeni majstora."

Sticajem okolnosti taj majstor je i meni mnoge stvari radio i imam samo reci hvale, a to sto dijagnostika nista ne pokazuje, covek nije mag, a ni auto nije iz 80-ih godina pa da zamenis svecice, platine i razvodnu ruku i da popravis auto, tako da nemam sta da zamerim majstoru...
Ideja je bila moja da ubrzam njihovu muku i da potrazim pomoc na forumu, jer je mozda neko imao slican problem, pa sam se nadao tome da ce to nesebicno da podeli ovde, da bismo pomogli i mom prijatelju, a i nekome ko bude imao slican problem u buducnosti, a ispade da je pogresno traziti pomoc...
Kako god, auto ce biti popravljen, kad tad i na nacin koji bude, a svima koji su hteli da iskreno pomognu se zahvaljujem, kao i onima kojima to nije bio narocit cilj...
Da neko ne pomisli da se ljutim, obecavam da cu napisati sta je na kraju bio problem cim se sve bude resilo.
Hvala jos jednom!