Autor Tema: Šiber JETTA MK2  (Pročitano 1143 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže svetislav92

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: JETTA
Šiber JETTA MK2
« poslato: Februar 18, 2013, 05:39:05 posle podne »
Pozdrav svima! :)

E ovako, imam problem sa siberom na Jetti. Kada sam kupio auto otvarao se i zatvarao bez problema i nije prokisnjavao. Posle mesec dva primetio sam kada ga zatvaram nece do kraja da ga zatvori i morao sam na silu da povucem da ga zatvorim. Probao sam opet posle otvara se lepo do kraja bez problema a kada ga zatvaram zatvori 90 posto i onda kada vrtim rucicu cuje se neko tiho krljanje i nece da zatvara dalje. I keder mi se malo istrosio pa i prokisnjava cesto, curi mi voda iznad glave kada zakocim :D
E sada planiram da se pozabavim time kad dodje lepse vreme i zanima me dali neko zna gde ima kedera, i dali uopste da ga menjam ili samo ocistim one kanalice sto odvode vodu pa neka on propusta.
I drugo vaznije pitanje, dali je neko radio sibera na golfovima, sta moze da uzrokuje ovaj moj problem? Otvarao sam siber od gore gledao one sine ili kako se vec to zove i ne mogu nista da vidim odatle, dali moram da skidam tapacirung pa iznutra popravljam? Neko mi je rekao da ima tu neki `` puz `` i da on pravi probleme i zato ne zatvara do kraja.

Hvala unapred na odgovoru, nemojte mi se smejati :D ne razumem se puno jos u kola, ustvari ovo mi je prvi auto :D

Van mreže DraganPa

• VW Početnik
  • Auto: VW Golf
Odg: Šiber JETTA MK2
« Odgovor #1 poslato: Mart 07, 2013, 07:30:26 posle podne »
Ja imam isto pitanje, tj hocu da repariram siber, hvala unapred na savetima! :)
Odem ja do majstora, kad tamo neki lik, prica sa njim kako hoce da sredi svog vw, da spusta glavu, stavlja remus, polira sve sto je moguce, i majstor mu kaze to ce da te dosta kosta, ali onda moras i kocnice bolje da uzmes, a ovaj ce mucajuci na to:
-Ssttaa? Maa-a, saa-amo pick-ee koo-o-ce :DDD

Van mreže RUS

• Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
Odg: Šiber JETTA MK2
« Odgovor #2 poslato: Mart 07, 2013, 11:07:40 posle podne »
Obratite se nasem clanu Djole DMC on to radi. mahac
Boban-Rus