Autor Tema: Duboki branici za golfa 2, savijet  (Pročitano 5198 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Bojan5

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Passat b5.5 tdi AVF
Duboki branici za golfa 2, savijet
« poslato: Februar 06, 2013, 11:26:11 posle podne »
Razmisljam na golfa 2 da stavim duboke branike, moji plitki su me smorili , interesuje me da li moram da kupujem novu sinu na koju se stavljaju ili je ista kao na plitkim? Kolike su obicno cijene, i da li se isplati uzeti kopije(da li ce stojati dobro).

Van mreže Nikola GTi

• Nikola Mihajlovic
  • Hero Member
  • Golf u srcu GTi u krvi :)
  • Auto: Golfovi i a3
Duboki branici za golfa 2, savijet
« Odgovor #1 poslato: Februar 06, 2013, 11:32:34 posle podne »
ne odgovaraju sine, za duboki branik su drugacije, ja bih ti preporucio original ako mozes da nabavis negde ali posto ih je tesko naci i to u dobrom stanju onda mozes nove koji su jeftiniji od polovnih originalnih ali je i kvalitet losiji, hoce da se krive. ja sam skoro kupio jedan prednji original u dosta dobrom stanju, bez migavaca i donjeg spojlera 60€ a novi su ja mislim bili na bubanj potoku oko 4500din

Van mreže Milos GTD

• Sr. Member
  • Auto: Golf Mk2
Odg: Duboki branici za golfa 2, savijet
« Odgovor #2 poslato: Februar 06, 2013, 11:47:40 posle podne »
msm da su u bubnju oko 10-11 hiljada oba...mala privreda.

Van mreže geniusnet

• VW Početnik
  • Auto: Golf mk2
Odg: Duboki branici za golfa 2, savijet
« Odgovor #3 poslato: Mart 08, 2013, 09:13:39 pre podne »
Uff nemoj te na Bubnju da uzimas bas su losi sve polister bar je tako bilo kad sam ja isao, i ja sam sebi prosle godine jurio i nisam mogao naci orginalne da valjaju ako uspes naci to ti je najbolja opcija. Ja sam nakraju kupio u prodavnici ( ako te zanima javi na pm da ti kazem koja radnja neznam da li je dozvoljeno reklamiranje), 10500 din su kostala oba sa sve sinama, bocnim nosacima i cepom za kuku ( jer on se prodaje posebno) neleze ko orginalni ima lufta nije bas mnogo strasno mada i meni je bio auto lupan ranije pa mozda i zbog toga, ali su od abs plastike bas cvrsti i neces ih polomiti.