Golf 4 TDI/ALH 66kw 90ks....odradjen prosle zime negde u ovo doba u Nova speed,trazio sam neku optimalu,nikakvo cimanje do krajnjih granica....evo posle godinu dana voznje nikakav problem,auto je sada nebo i zemlja u odnosu na stock 90ks,itekako se oseti remap,pogotovo u medjuubrzanjima...ostalo sta je odradjeno odmah posle remapa,skinut je katalizator,stavljen Race Pipe umesto EGR-A, (egr je dodatno sw ugasen u Nova Speed-u kad je radjen remap,dima ima nesto malo i to tek kad je gas-patos i to na preko 3k rpm,gde ga ja maltene jako retko i vozim u toj zoni....e sad...u planu je jos jedan mali mod,planiram da se ubace ulosci dizni od MK4 110KS AFN/ASV,i da se odradi ponovo remap,i tu bi trebalo jos dodatnih 10-15ks da se dobije,i to ce biti to

Zvao sam vec momke iz Bosch servisa Zeravica (Novo Milosevo) i kazu da ti ulosci dizni od AFN/ASV 110KS mogu bez problema kod mene na ALH,cena sa ugradnjom bi me izasla negde oko 14.000 din,sto realno meni nije mnogo...ako je neko vec radio slican poduhvat sto se tici dizni na 66kw ALH,neka podeli utiske,slobodno