Uradio sam remap u Revochip servisu na Golfu 1.6 tdi cr 105 konja. Zeleo sam kvalitetan remap bez pikova i padova koji ce poboljsati ugodjaj voznje sto sam i dobio. Krajnji rezultat je :
Turbo se ne pali ranije ,pritisak turba povecan za 0.1 bar ,pritisak u CR za 3% ,134 konja od 3300rpm-4500rpm i maksimalni obrtni momenat 304Nm od 2000rpm do 3200rpm
Preporucio bih ljudima da idu u Revocip ,nije mi ni rod, ni niko ali izuzetno radi Sale. Ko se razume u remap i pogleda ga detaljno ,sve ce mu biti jasno. Odradjeno vrhunski.
Takodje ljudi koji imaju ovaj motor ,nebo i zemlja je razlika pre i posle ali ono sto je najbitnije ,kad porazgovarate sa tim covekom i stvari koje vas plase i oko kojih se brinete bice razjasnjene (npr. pregrevanje turba ,pritisak koji trpe injektori , da ne nabrajam....) Moje brige su bile neosnovane jer samo kad pritisnete papucicu do kraja on dolazi do maks. pritiska u turbu ,u CR itd. Mene je brinulo tipa putujem negde i vozim 160 pa da mi se turbo ne pregreje recimo. Fora je sto kad auto postigne brzinu ili tako nesto ,radi sa onoliko snage koliko mu treba za njeno odrzavanje ili koliko zatrazimo papucicom gasa bez obzira na broj obrataja. Remap je za normalne vozace dusu dao ,a za budale nije.

Figo ...Zamena remenice i kaisa kompresora ti predstavlja Stage 2. Kao i ugradnja downpipe i skidanje katalizatora i DPF-a. Na Audiju A6 sa 3000 kubika moze da se dobije toliko.