Ne znam to za revo dal se steluje ili ne
... A to dal treba mjeriti na dino sa kocnicom To DA i drugacije nikako
a to sa posle remapa na prvo mjerenje ne pokazuje podatke... Ne kapiram ... Sto mapa treba da nalegne ka karike kad mijenjas ? Da se prilagodi mallo :D Brate dobar chiper sa dobrom,opremom ne moze da fasuje kraj... To nije za igru.. Kod nas treba jos vremena da to bude full profi 
Jednostavno, racunaru treba vremena da sve te podatke "uskladi", da bi radilo kako treba, i za to mu treba odredjeno vreme.
Secam se da se pominjalo i da auto MORA da dimi posle remapiranja... Da, apsolutno mora da dimi ako se odradi lose, i ako se ne uzme digitron i malo sracuna kako se radi.
Radio sam 5 puta remap kod jednog od nasih najpoznatijih ljudi sto se toga tice, i stvarno je uradio gomilu automobila. On i dalje udedjuje da mora biti dima jer su mi radili neku ostriju mapu, sa vecim povecanjem snage. Auto je naravno dimio poprilicno, i jeste isao nesto bolje, ali kad sam kasnije pregledao mapu, i pogledao vrednosti koje je on upisivao, bio sam neprijatno iznenadjen. Otprilike, turbo je trebao da puni na oko 2 bara (standardno 0.8-1.2), a goriva je bilo bas dosta, i to u losem vremenu. Sva sreca pa sam sa drugim na vreme ispravio tu mapu, inace bi mi u najavi vrlo brzo sjebao motor (kao sto je i njemu jedno mesec dana ranije). Decko mi odradi mapu, cisto da se malo poveca snaga u odnosu na standard, a iskreno sam imao osecaj da je sa tom slabijom mapom isao ili isto ili bolje nego sto je bilo sa ovom losom. Stvarna snaga je bila nesto manja, to jeste, ali dima bukvalno nije bilo! Samo posle duze voznje na niskim obrtajima, i stiskanja jakog gasa sa 1600-1700 obrtaja znao da je baci vrlo malo dima, i to ne oblak onog crnog! I sad pri konstantnom stiskanju, apsolutno nema dima, i to me raduje!
Tako da ona prica da dizel mora dimiti posle remapiranja ne pije vodu, i to je glupost! To znaci samo da se gorivo prosipa bez veze, jer ne stigne da sagori, ili se ubrizgava predugo. Tako se lako moze ostetiti klip, ili klipnjaca (drugaru se iskrivila)