nije da se foliram, kurcim ili pravim pametan al mislim da ne smetaju ni 6000K ni 8000K. nemam neko iskustvo kao shvexoman, imam taman duplo manje tj od prije 3 god vozim auto sa xenonima, prvo golf pa sad pasat.
prije nego sto sam ja prvi put kupio xenone, prije 3-4 god drug je na bmw 3 stavio neke original xenone, ne sjecam se, mislim da su philips, al se dobro sjecam da ih je platio nesto mnogo skupo da se zacenes kad cujes cijenu. i uzeo je 6000K
i kad je dosao posle ugradnje ono sija super al cim padne kisa mokar asvalt upije svu svjetlost isto ko meni tada sto sam imao ono sranje cool blue sijalice ili kako se zovu, sa plavim staklom. i nista se ne vidi. posle toga sam na golfa stavio 8000K koji nisu nikome smetali, cak sam uzimo druga kola, da idem u susret da vidim dal smetaju xenoni. nije mi ni palo na pamet kad sam kupovo jer tada o tome nisam pojma imo, da ce to fino i da izgleda

e to oko ac ili dc si mu pominjali kad sam kupovo i samo mi rekli da ne smiju da se pomijesaju ac sijalice sa dc balastima il obrnuto.
a na pasatu sad imam ove odozgo sa slike 8000K i ako me neko sretne u bg il na sledecem skupu ako padne mrak ispitacemo