juce smo dovukil dedin stari golf 1984, koji je stajao godinu dana..bio je kod limara ,popravio je sve sto je trebalo, ima zdravu limariju. mada je i pre limara bio u dosta dobrom stanju s obzirom na godiste.ali ima jos samo par tackica rdje tu i tamo, to se da uraditi i bez majstora..Motor mu je 1.6 disel 40 kw . u skroz ispravnom stanju.. pali iz prve (kad ima anlaser :D), sad ga trenutno nema posto se pokvario... u potrazi sam za drugim, tako da ako neko ima da mi ponudi,a da ne pretera sa cenom, bio bih mu zahvalan.
Planiram da ga dovedem prvo u besprekorno fabricko stanje, znaci nikakvo spustanje, nikakve nove felne.ove sto sad imam cu da prefarbam, u originalnu boju. nakon toga cu da vidim sta cu da radim snjim. student sam , tako da nemam neke velike prilive novca, sve sto budem radio na njemu verovatno ce trajatu dugo

. jos nije registrovan , to cu uraditi nakon pronalaska anlasera. a dokle cu da ga ocistim kompletno, unutra , spolja. u planu mi je da presvucem sedista, stavim nove tapacirunge na vrata, na podu da promenim tepih. zapravo treba da radim celu unutrasnjost , posto je, kao sto cete na slikama videti u dosta losem stanju.
PREDLOzi za enterijer, exterijer, PONUDE ZA DELOVE, I SVE OSTALO je dobro doslo na ovoj temi ! stizu slike