Kucam na telefoon pa ima gresaka..kupio sam auto koje radi na leru normano ali na davanju gasa "spricanju" pocneda mrsi i trese se.Ako sacekam neko vrijeme prestane i opet kad se da gas isto..a ako milimetar po milimetar daje gas ide do kraja obrtaja..na auto put ide preko 180 po satu..na dijagnostici nije imao gresaka osim sto je stajalo upozorenje da je dpf presao granicu zapusenja za nesto malo..skinuo sam oprao i na auto pu sve po uputstvu u 6tu oko 2500 obrtaja aktivirao ciscenje i vozio dok nije odradio..posle u povratku sam jos jednom ponovio..na dijagnozi kaze da je skroz ok ali i dalje problem isti..novi filteri su stavljeni vazduha i nafte..sa drugog auta sam stavljao maf i map i n75 ali isto..kupio sam dvije dizne da mjenjam da vidim ima li razlike, nastelovao po knjizi alu nista na bilo kom mjestu sve isto..onda sam otkrio da kad skinem vakum poluga od akutatora ugasi turbinu i auto prima gas normalno..testirao agr elektricni preko dijagnostike i leptir ispred i skidao da cistim mada je bilo cisto i sve ok ali opet nista..onda sam mjerio napon na n75. na njemu i jos jednom autu i. Napon ide od 5,5v do 9v doo na ovom drugom ide od 3,5 do 16v (bez gasa i sa gasom)...i tako je doslo do eku-a da on ne salje dobro...ko ce mu znati vise..bregasta je skoro mjenjana u vw i ciscen je radatir gasova...auto ima 180000