nema potrebe da se lomi, imas dva nacina da otvoris vrata ako je problem mehanizam za otvaranje , to jest ako je doslo do ostecenja zica koja vode od mehanizma iznutra auta ili je doslo do ostecenja same brave, prvi nacin - uzmes list od bonseka , ako si ikada skidao bravu znas da ima ona dva jezicka jedan je za otvarane vrata \ a drugi za zakljucavanje,znaci tim listom pridjes bravi sa spolasnje strane i u gurnes malo staklo zvuces list izmedju kedera i stakla, u pravcu brave to jest mesta gde ulazi kljuc znaci odozgore malo gore dole i i ako si dobro ncntrirao otvara se za tren , 2 nacin tanak srafciger zavuces sa spoljne strane isto izmedju brave i lima to jest samih vratiju isto u pravcu gde stoji cilindar brave opet odozgore i gurnes jedno 2 cm i polako naginjes srafciger prema sebi i nedgde pod uglom od 45 s, ako radis pazljivo osetices pod rukom jedan od ona dva jezicka samo naginjes vise prema sebi i to je to , u principu posao od 45 s.....ne pitajte me kako znam , meni se isto ,desilo dosao klinac i cvak cvak i gotovo posle probao ja trebalo mi je malo vise vremena ali sam uspeo , u principu veoma jednostavno , probacu na you tube da nadjem snimak