@Peca_Nis
Felne se poliraju, a krov nije ovako siv kao na slikama ali jeste malo izbledeo inace je fabricki crn.
@kruska
Koliko ja znam nisu isli 16V motori u Cabria a u ovog nece ici sigurno posto je ovo ipak auto za svaki
dan i bitno je da sto manje trosi ali ne ide on lose ni sa ovim motorom.
@gedora
Nece ici nista drugo od motora barem ne za sad, evo kako moj burazer gleda na taj auto:
Ideja je bila da auto bude sto funkcionalniji kako bi se bez mnogo muke koristio svaki dan, medjutim od tog plana smo se malo udaljili..
Treba da se zafarba par stvari,da se na prolece sve povadi i pregleda limarija, auto nece biti ceo farban, jer bi mi kao takav samo predstavljao opterecenje u svakodnevnom koriscenju, nemam zivaca da pazim gde se parkiram,da pazim ko bi kako mogao da otvori vrata i slicno...
Tako da ce to izgledati ovako: americki branici,audi winter wheels 16 sa 195/45(opet kako bi bio funkcionalan),ostace ovoliko spusten, ova visina je ok za svaki dan iako sajtnama kacim sve zivo al jbg...vento front necu stavljati, napred ce ici original farovi umesto ovih..par stvari oko mehanike tj.veiki servis i to je to...
Najveca dilema mi je da li da stavim g60 kocnice, posto to vec imam viska, ali ne znam da li da komplikujem bezveze sa tim.
Za enterijer su nabavljena recaro sedista sa 2 zadnje klupe.tako da ima dovoljno materijala da se pretapacira zadnja klupa sa kabria,ali mi se mnogo svidjaju tako da ce najverovatnije u dvojku...imam i iz trojke edition sedista sa crvenom sarom,ali mi to nesto ne ide u kabria,tako da ce se najverovatnije istapacirati ova sedista... i tako,ako bude love nekada i ako mi i dalje bude zanimljiv auto tada plavi platneni krov i to je to.... =)