Imao sam problem pre godinu dana sa paljenjem žutog ESP trougla kada je auto hladan, na nekih 60-80 kmh u prvih 15tak minuta vožnje, auto početkom ove goine oteran u Novo Miloševo u Bošov servis zbog sumnje na dizne ali je ustanovljeno da su one u jako dobrom stanju te da je verovatno do kontakata na diznama, kabl se navodno stvrdnuo pa dok se zagreje ulje u motoru, onda i kontakti budu OK. U Wagen servisu u Čarli Čaplina to navodno stegnuto, ne prijavljuje više neku grešku na prvom cilindru, ali posle tog servisa ja auto nisam mogao da upalim kako treba, vergla ali ništa, upali iz 10 puta a pre togaje palio iz prve ali je imao jako loš rad, motor je tresao i čekićao kao traktor dok je hladan a posle toga na nekih 20tak min radi kako treba. Auto oteran ponovo u servis Wagen, majstor kaže auto vuče vazduh negde a to nije jednostavno da utvrdi, naj verovatnije je do Tandem pumpe jer vlaži ispod na creva i kablove. Navodno nema joj reparacije, to niko ne radi, samonova 250 e ili polovna made in Šabac 150 e
Čitao sam slične probleme na forumu gde na kraju koliko sam shvatio nije bilo do Tandem pumpe, jel može neki savet, gde da oteram auto u BG, da ne nagadjamo o čemu se radi!??