Jettavp5 dobro si rekao sve to,ali kazem auto je skoro zavrsen tako da ovo je sve bio experiment i sto se tice folija,nalepnica itd. moji planovi su da se sve to zameni,za sad nista nepipam em' zbog vremena i zbog finansijskih problema,sve ce to polako da se uradi npr. ciljam pirelli felne za njega,izgleda je fabricki imao te na sebi,ali ih je prethodni vlasnik izgleda skinuo,jedna je bila u rezervi,stopove sam mislio crveno crne,samo zatamnjeni zmigavci i rikverc,nasao sam na ebay-u,to mi je prvo za sta stekam pare,lajsne imam iste ovakve sa hrom detaljem,ali fale mi dve na levoj strani od krila i vrata tako da ako neko zna gde ima da se kupe nek javi,jos sam mislio da stavim onaj mali spojler na gepek vrata ili kad bih nasao onaj trodelni,mozda bi i on lepo legao,farove imam fabricke na drugom belom golfu,to mi nije problem skinuti i premestiti na ovog golfa,sto se tice motora pitanje je bilo zasto sam ga izbacio,problem mi je bio malo potrosnja,jer svaki dan putujem na posao sa njim i nepravim malu kilometrazu,moglo se i to resiti ugradnjom plina,ali tad kad sam bio spreman na to niko nije hteo da se prihvati tog posla,svi su se pravdali kao imali smo problema sa tim motorom i ugradnjom plina u njega,nema koga nisam zvao od servisera iz Beograda,Novog Sada itd.,ali bezuspesno,sad imam jos dva golfa 1,da je sad taj motor u njemu nebih ga nikad izvadio,ali takva je bila situacija,steta velika