ja se trudim da te razumem, ali mi ne ide. Ali zelim da ti pomognem. Hajde da resavamo deo po deo.
1. Upali golfa i cekaj u mestu da se zagreje. Donje crevo hladnjaka treba da bude hladno sve do 90 stepeni. Tada termostat propusti , kroz to crevo prodje vruca voda i zagreje ga. A gornje treba postepeno da se zagreva kako ako greje. Ako je ovako, znaci termostat ti radi i to reseno.
2. Sledece sto treba da se desi je da ti se ubrzo kada donje crevo postane vrelo, da se upali ventilator, bar na kratko. Ako se ne pali, znaci termoprekidac na hladnjaku je crkao i menjaj ga, On takodje nije skup. Ako se upali, znaci da je ispravan i to je reseno.
3. Ako ti sve ovo radi , a ti i dalje nemas grejanje, prvo proveri da li si polugu za krejanje u kabini okrenuo u najtopliji polozaj. Ako jesi, a i dalje nemas grejanje, pipni creva koja ulaze u mali hladnjak, trebaju oba biti vruca. Ako nisu,pogledaj da nije pukla sajla koja otvara cesmu za grejanje. Ta cesma ti se nalazi na crevu za grejanje koje ulazi u mali hladnjak. Ako sajla stoji i otvara, onda ti je mali hladnjak zapusen.
Jedno od svega sto sam napisao, mora biti.