Pomoć drugari
Pre jedno 2 nedelje sam napokom rešio misteriju zašto mi auto isprazni akomulator kada zahladni.... Nećete mi verovati ali fabrička ( velika ) navigacija vuče struju.... Znači, zakačim unimer i vuče jedno 300 miliampera, a navigacija ISKLJUČENA i tada mi isprazni akomulator za nekih 24h !!! Kada skinem njen osigurač, kako kaže električar, potrošnja se stabilizuje na nekih 5-10 mA..... I ispostavilo se da je istina.... Otkako skidam osigurač, auto mi ne prazni akomulator a stoji i po 3 dana ( testa radi )... Ispostavilo se da sam džabe napadao ljude kod kojih sam kupio akomulator....
Pitanje
Da li neko zna šta može biti sa ovim čudom i da li neko ima majstora koji može ispitati šta mu je? Kada se uključi radi sasvim normalno i ne prijavljuje nikakve smetnje, hvata normalno satelite, radio radi kako treba, svi dugmići su ispravni, čita onaj disk sa mapama ( doduše Nemačke )..... Nervira me da se igram sa osiguračima svaki put kada uđem u auto..... a da je izvadim, ne ide... Nekako se mnogo lepo slaže sa enterijerom