Imam problem sa autom, kao sto sam napisao nece da "vuce", radi se o Golfu V 1.9 TDI 2005, 105ks. Na kojem sam promenio blok motora i majstor je sve odradio kako treba, barem se ja nadam, jer motor radi perfekno. Ali dolazi do problema kada dodam gas, imam osecaj kao da ne moze da krene, vec ubrzava postepeno a to trajeeee. Pre zamene motora, jedan "majstor" mi je dijagnostikovao da su mi dizne sjebane, onda smo probali sa drugim ispravnim i na kraju je problem bio u klipu, sto je dijagnostikovao drugi koji je i odradio popravku(zamenu motora), ali sam ja osetio dok sam auto vozio od prvog do drugog majstora da nece da ide kako treba, ali tog trenutka sam mislio da je to do motora. Danas je auto bio u trecem servisu i tamo su mi rekli da je kompresija u motoru OK i da ga vozim dan dva da vidimo oce li se nesto promeniti...naravno nista se nije promenilo. Najgore od svega je da mi danas u servisu kaze covek dana kompjuteru ne pokazuje nijednu gresku. Sutra bi trebalo da idem kod njega pa mi treba neko predznanje.
Posto se nalazim u Italiji i njihovim majstorima nista ne verujem pa moram da znam neke onovne stvari da me ne bi odrali.
Pozdrav