Autor Tema: Golf 4 TDI 2000god 66kw-Untrasnja svijetla se ne pale kada se otvaraju vrata  (Pročitano 2079 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Bokelj

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf 4
Golf 4 TDI 2000god 66kw-Untrasnja svijetla se ne pale kada se otvaraju vrata
« poslato: Novembar 30, 2012, 12:02:21 pre podne »
Kada sam ga kupio(golfa 4 TDI 2000god) unutrasnje svijetlo se nije palilo sa vozacevih vrata. Tokom 5 godina prekidaci su mi odlazili jedan po jedan dok mi nisu crkla na sva vrata cak i na gepeku. Kada sam rastavio bravu na vozceva vrata ustanovio sam da je prekidac integrisan u plasticni dio brave. U VW sam se raspitao za cijene brava(samo plastike), i dobio odgovor da ce me doci za sva vrata preko 800 eura. e da zaboravio sam reci da sam pokusao reparirati prekidac elektro cistacem ali nije uspijelo. Ima li ko bolju ideju?
Hvala

Van mreže guluaz

• Hero Member
Odg: Golf 4 TDI 2000god 66kw-Untrasnja svijetla se ne pale kada se otvaraju vrata
« Odgovor #1 poslato: Novembar 30, 2012, 12:10:02 pre podne »
kupis micro prekidace i instaliras ih za 800 din

Van mreže Bokelj

• VW Početnik
  • Auto: Golf 4
Odg: Golf 4 TDI 2000god 66kw-Untrasnja svijetla se ne pale kada se otvaraju vrata
« Odgovor #2 poslato: Novembar 30, 2012, 12:14:10 pre podne »
pitao sam nekoliko prodavnica auto dijelova i rekli su mi da dolaze zajedno sa cijelim plasticnim dijelom brave. Zavisno koja je, brava kosta od 180 eura pa vise.

Van mreže Shomi

• Hero Member
  • Auto: Vozim shta stignem ;)
« Odgovor #3 poslato: Novembar 30, 2012, 12:21:18 pre podne »
meni je majstor sredio to elegantno i jeftino. Nadji na otpadu neki audi jaje, skini sa stubova prekidače koje pale svetlo kabine. Izbuši stubove i povezi na kablove koji idu od brave. Samo na one koji sluze za svetlo. Trajno ces rešiti problem. Jedino sto je to budzevina koja nije fabricka, ali je bolje rešenje. Ako ti crkne taj prekidac, menjaš ga za 5 min. Nema rasturanja celih vrata i zezanja sa mikroprekidacima.
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Van mreže Rocky

• Uprava Kluba
  • Master Member
  • Auto: Audi A4 Avant
« Odgovor #4 poslato: Novembar 30, 2012, 09:31:32 pre podne »
Imas vise tema na forumu o mikroprekidacima u bravama, malo prelistaj i bice ti sve jasnije.