Jao i mene je mucio vec neko vreme dok nisam uzeo pre neki dan stvar u svoje ruke ... resen da ne dam 150e koliko kosta ceo nov mehanizam
Ako hoces elegantno resenje onda ti ne gine skidanje stakla i rasturanje kompletnih vrata pa lagano menjanje tastera .... a sto je najgore svi ti tasteri koji imaju da se nabave kod nas nisu kvalitetni i propadnu vrlo brzo zato sto u njih udje prasina. (dimenzije tastera za zamenu su 20x10x6 mm..)
Ako ti estetika nije preterano bitna uradis ono sto sam ja uradio ..kostace te 50- 100 dinara

... izbusio sam tapacirung na vratima i stavio mikroprekidac u njega .... tako da kada se zatvore vrata udari u onu plastiku koja pokriva osigurace (pasat b5.5)... doduse nije bas ni stigo do plastike pa sam i tu pravio neke kerefeke ali dobro ....namestio sam da radi u roku od 20-ak minuta.. bitno je samo da ako kupujes taster bune sa NC kontaktima ... toliko od mene
Najvaznije mi je da mi se sad auto ne zakljucava sam nakon 30sekundi i pisti kad zaboravim svetla

Ako nekog interesuju detalji (koje se zice prespajaju i gde se nalaze) i slike ove moje skalamucije neka se javi (ma da moram da upozorim da prizor nije lep

) ... poz
poz