U subotu sam zakazao ugradnju plina kod Rasica.Tako da ce mi ionako prekontrolisati palenje.Ne verujem da sam nesto pogresio kod zupcenja, jer auto stvarno ide ok.Znaci nesto bi se primetilo da je pogresno uradjeno.Da ga ne ureknem za sad nemam zamerki.A kako ce biti sa plinom videcemo.Mozda kao sto kaze gedora moze da se uradi jos po neka sitnica, mozda auto moze i bolje ali ja sam zadovoljan.Samo da ga ne ureknem.Ipak cu se pridrzavati repera kako se zupci sve fabricki.Bar me do sada nije nikad nista izneverilo.
Inace ovu moju trojkicu imam od 92 sa TD motorom.Nikad nije video majstora.Sve sam ja sam zavrsavao i nikad me nije izneverio.E sad godine su ucinile svoje motor popustio, dizne nikad menjane,turbina otisla, poceo da trosi ulje 350000KM nije malo, a sta je sve progutao od goriva to sam bog zna.
Stranac od kog mi je ovaj sadasnji pomenuti motor je od pokojnog caleta.Inace 1996god.Posto moj nije imao nista od opreme, prvo sam ga limarijski sredio i ofarbao u metalik boju.Sa pomenutog stranca prebacio komplet trapove,Ventilirajuce diskove sa ABSom, el. podizace, centralnu bravu, elektro retrovizore, ceo enterijer.onda je na red dosao motor, carinjenje i ostala papirologija,komplet instalacija, auspuh, rezervoar... i sad je to neki sasvim drugi auto.Ja sam zadovoljan i ne bi ga menjao za drugi sobzirom koliko sati rada sam ulozio u pakovanje svega a bio je rasturen do zadnjeg srafa.
Eto toliko.kad zavrsim sa plinom javljam kakvi su mi utisci.Pozdrav svima!!!....