Sve se nema ne moze se a Toyo i Goodyear se voze, a ja se cudim sto mi stizu onoliki racuni za struju :-P

. Ma kakve bi bile Toyo, sigurno su odlicne. E Dule ja sam ti imao slicnu situaciju sa pasatom stariji model od ovoga. Ima sa strane one plastike skroz na dno. I drug mi ga ostavi jednu noc da bude kod mene u Pg jer je on isao na neki put i na sred osvijetljenog parkinga na Zabjelo neko mi pocupa prednji dio te plastike i kako je to sve izjedna morao je da je slomi jer ovaj drugi dio ne moze da se skine dok se vrata ne otvore. I tako ja sjutra dan obio sve otpade po Pg da bi mi oni majmuni iz Tolosa uvalili polovnu isto slomljen jedan dio, to sam vidio tek kad sam je namontirao. 30e taj luksuz, 5e mu nasuo goriva jer sam vrtio po odpadima. I trebalo jos 5-10e plasticaru sto mi je popravljao tu polovnu sto sam kupio al to me castio jer sam ga prethodno necim zaduzio. E mozes misliti tu nervozu taj dan. A ova stoka sto je ukrala taj mali dio mogla je samo da ga baci u smece jer tako slomljen nicemu nije sluzio. Nema bolje kazne za lopova nego odsijecanje ruke, pa da vidimo da li ce se usuditi drugom da ukrade. I ostali lopovi da li bi se usudili na taj rizik kad bi za taj cin otisla ruka.
Послато са LT22i