Eh,danas je golf konacno SPUSTEN,a pre svega bi zeleo da se zahvalim Dark Madisonu i racer330 za svu pomoc i strpljenje koje je bilo vise nego potrebno,a prica ide ovako: Danas oko 1 sat poceli mi da radimo i prc,nema sanse da odvijemo onaj sraf na solji prednjeg amorta,znaci strasno i tu jebada ceo sat dok smo to odvrnuli i promenili oprugu a onda druga opruga prednja za 15 min,za ne poverovati kako je lako islo i kad smo presli na zadnji kraj zivot mi se smucio kao i golf,srafovi zapekli,jedan smo otkinuli,solja na amortu se raspala,a nigde druge,niko nema i na kraju kupim u radnji koju je lik otvorio posle radnog vremena i napati mi 1000 kinti a kosta nekih 350-400 no nebitno,samo auto da se zavrsi i dok smo sve to odradili bilo je 9 sati,tj pre 40 min smo zavrsili. A sto je najgore od svega i nesto u sta nisam mogao da poverujem,da su mi prednje opruge popucale,znaci otpalo po pola kruga sa svake i ja sam to tako vozio,danas sam se zgrozio kad sam video. Slike cu sutra okaciti,razlika je drasticna,lepo se spustio,taman koliko treba i nije auto extremno tvrd,sve je kako sam i zamislio.