Imam problem ovo mi se vec drugi put desava, naime auto super pali bez poteskoca stalno ga palim na plin, instalacija je Lovato i uredjaj je komplet nov, medjutim pre jedno desetak dana kao i jutros mi se desio sledeci problem, dosao sam sinoc kuci oko 12h posle neke voznje od 15km koja je bila dovoljna da postigne radnu temperaturu, upalio je ventilator, sve u fullu dosao sam kuci parkirao se i ugasio auto. Jutros krenem na posao, sednem u auto stisnem papucicu gasa do kraja, dam kontakt, upalim auto na plin i radio je normalno nekih pola minuta, minut, nakon toga je poceo da oscilira u radu i ugasio se kao kad nestaje plina, ali je to nemoguce jer sam mu sinoc sipao plin. Probao sam da ga palim i na pola prekidaca i isto i na benzin ali jednostavno nije hteo da upali, da li se nekom nesto slicno desavalo, ili je imao slican problem, iskreno to pocinje da me malo nervira, i to se desava samo kad je temperatura ujutru niya od 5 stepeni, sve iynad toga nemam problema sa paljenjem na plin ujutru. Bio sam kod par mehanicara i pregledali su mi ceo auto ali niko nije nista primetio da ne valja, samo mi kazu da ujutru palim na benzin, e sad kako se to pali na benzin ujutru neka mi neko pojasni, da ne gresim ja mozda negde ili sta, vise ni sam ne znam poludecu, a bez auto u ove hladne dane mi se ne ide nigde.