Dakle da krenem ovako, pre svega vozim ovo cudo golf MK II GTD

ali naravno posle 750 000 km, (motor je novougradjen) ima jako puno toga da se sredi... ali sam prilicno motivisan posto sam pregledao ceo forum i vidim jako puno lepih golfica, i nadam se da cu jednog dana moci tako lepo da ga sredim

)
dakle, auto je bele boje, limarija bi morala da se uradi, truo je malo pod ispod vozaca i suvozaca, plus kompletno farbanje... koliko bi otprilike izaslo cela ta akcija i ako imate nekog limara koji je proveren (video sam u "Prijatelji VW Kluba" auto limara, koji vidim da je registrovan na sajtu, tako da pretpostavljam da bi on bio najbolje resenje, ali ipak bolje pitati prvo!)
sto se tice izgleda, po ovome sto sam video na forumu, hteo bih da idem na clean look, ali sam video na sajtu shiva automotive ekstra branike koje sam mislio da pazarim, ne skorije naravno, prvo bih limariju sredio... (
http://www.shiva-automotive.net/shop/product_info.php?cPath=147_27_78&products_id=478 )
pored toga kupio bi nove felne, stock su na kolima, sad ne znam da li ima neko da preporuci na osnovu iskustva, koje su trenutno najbolje u odnosu cene/izgleda/kvaliteta....
enterijer je ok, treba za neke 2 nedelje da mi stignu 2 prednja sedista i kompletan enterijer... muziku sam imao do skoro, ali je izvadjena, jer je trebala sestri :P ali otom potom, muzika je naravno bitna, ali pre bih ga sredio s'polja prvo, jer mi je greota onakvog da ga vidim, a sluzio me je stvarno dobro...
eh sad ne znam da li preterano trazim, ali valjda svako ima za ponesto da kaze

)) pozdraVW ljudi!