A gde će da nađe lož ulje da sipa, a i da nađe koji će mu kad sad isto košta kao nafta....
ima i 1.9 td takođe bez mnogo elektronike, kao što je moj, ili ne znam oni sdi iz trojke da li mogu bez nekih prepravki..... koji god da uzme i ove 1.6d ja mislim da u svakom slučaju mora da menja i menjač jer čovek ima 1.3 benzinac, pa kad već i to menja bolje neka bar uzme jači 1.9 td ili sdi bez turbine ako već hoće ekonomično da se vozi.
Što se ekonomike tiče ja imam 55kw 1.9TD u gradu ispod 8,5 l ne mogu da spustim potrošnju, x 157 dinara (D2), to mu dođe prosečno malo više od 1300 dinara na 100km..... dobro pasat je malo teži ali ne verujem da može auto s turbinom manje, osim ako ga ne vozim ko baba. Dok par ljudi koje znam da imaju g3 sdi troše max 5-6 litra svejedno gradska ili autoput. Ali nema vožnje preko 120, dok ja mogu i na 140-160 bez ikakvih problema kad zatreba, a na autoputu 110 vozim i neki prosek troši oko 7 - 7,5l.... da mogu da ga vozim 90 trošio bi i manje, al ko to uspe na autoputu bez 3 bensedina ja mu poklanjam kola