@zola99 Zavidna kolekcija kolega

Sinoc sam malo cackao oko sata, kolega sa foruma mi je sugerisao i pomogao da postavim osvjetljenje kako treba, da obasjava cijeli sat kao fabricki a ne do pola, a i usput da obojim kazaljke u crveno, pritom sam koristio fluoroscentni lak za nokte ( sve oko sata su minimalna ulaganja, vidjececete i zasto)

Vec dugo vremena sam zagledao prstenove oko sata ali su preskupi, bar za moj budzet, plus sve van drzave, pa kontam se sinoc kad je vec rastavljen da nesto pokusam. Imao sam neke lajsne na stanju sa proslog auta pa krenuh lagano... Nisam bas sve detaljno slikao, vise sam iscekivao konacan rezultat i izgled. Slike ce vam sve reci, poredacu ih hronoloski od pocetka do kraja. Mislim da je to to, sta vi kazete?

(svjetlost je negdje pretjerana negdje nikakva, to je sve do kamere, uglavnom postignuto je da navece ne bljesti i šljašti

)
photo upload
upload a gifPa prvo rasturanje...
forum image hosting
how to use print screenPa laganini, trakica, lak za nokte, lijepi, sjeci, vadi, drzi, mjeri... Nije iz jednog dijela, kruta chrom traka pa sam donji dio nekako iskrojio i uklopio... ne znam ni sam, vi procijenite.. ja sto vise gledam vise mi se svidja

free photo hostingIsprva žućkasta svjetlost, osvjetljenje u vrhu samo, nije mi se dopalo pa sam dotjerivao dok nisam dobio zeljeni rezultat

screen grab..i tako dalje....
how to capture screen
capture
photo uploading websitesŽućkasto vs bijelo
screen shot pc
free upload picturesIdemo dalje...
PozdraVW