Pozz ljudi,nema vas

Konacno ,posle dugog trazenja,i gledanja raznih limuzina,od kojih je vecina ,blago receno,sumnjivog stanja,i kondicije,sasvim ironicno,nasao svoju u svom gradu
Ne znam da li ste upoznati,imao sam prethodno Boru(ima ovde tema),i apsolutno sam bio prezadovoljan,ali...ali..jednostavno,kada sam god ugledao ili provozao Passata,znao sam da nikad necu biti nacisto sa Borom.

I onda je krenula potraga,auto placevi,juri ovog,juri onog,idi tamo,vamo,dok se nisam nagledao svega i svacega.Bilo je i dobrih,ali obicno brzo planu,ili me je tad poterao gadan maler,i na kraju sam odustao.I evo skoro ,prijatelj je uvezao Paju,i to je bilo to.Bitno mi je bilo da je ocuvan,i da nije lupan prethodno,i maltene sve se poklopilo.
Presao je oko 224,000,od opreme ima dig klimu,ESP,grejace retrovizora,senzore za svetla i kisu,ono,standard(air bag,podizace),pogon na cetiri tocka,i 6tu brzinu.E sad mi nikako nije jasno,zasto je izostao board comp? Jbg,bio je max pozeljan ,ali..
Uz njega sam dobio alu 15,ce.ali uzeo sam od novog pasata,B7,prodavao je decko,17ce,i one su trenutno na njemu.Uostalom,evo slika,one sigurno govore vise nego ja