Svako ima razlicito iskustvo, a naravno zavisi i do auta. Golf dvojka je recimo skroz zadovoljna za spustanje, viljuske su visoko, nema sta da se odvali, kod keca je recimo zajebanije. Ja na dvojci imam 2 i kusur godine gewinde TA Technx, felne 15" sa 195 50 gumama, za sad nikakvih problema. Auto vozi i keva i burazer. Ukoliko ne preterujes sa spustanjem, nece nista da kaci, penjes se na ivicnjake kao i bez spustanja. E sad, nema

a da ne udje, kruci je auto, da se razumemo. Na losijem putu se oseti, ponegde moras vise da usporis, ali opet kazem, nije nista preterano, barem je kod mene takav slucaj. Dvojka je krut auto i fabricki, moja majka inace nije ni primetila razliku kad sam stavio gewinde, ali ipak ona nije bas merodavna.

Ako te plasi da neces mozda odvaliti nesto na trapu, karter i sl. nema da brines ako ne spustas previse. Cak je i bolje sto je kruci auto jer nema naginjanja, tj. auto je u neku ruku i udaljeniji od podloge. Recimo kad silazim sa ivicnjaka, sa fabrickim amortima sam vise kacio spojler jer auto se zaljulja, sad ne mrda i ne udara.