Vidi shomi, tu se vec postavlja pitanje emocija na jednoj strani i finansija i zdravog razuma na drugoj. Moj Mk1 je star 35 god, deda ga kupio novog iz fabrike, ja ga cuvam, vozim i odrzavam konstantno, ali...doslo je vreme da se radi motor ili ubacuje polovan. Da mu limarija nije bez tacke korozije ne bi razmisljao sta da radim pozdravio bi se sa njim ( 400e sam ulozio u limariju pre 2 god). Neko veliko ulaganje u auto koji je prastar, sa davno prevazidjenom tehnologijom, a da bude prvi i jedini auto za voznju je stvarno upitno. Drugo je to kad milan_mk1 to radi kao entuzijasta ili neko ko bas ima para skocka mk1 kao drugi auto za merak. Ja da imam toliko para imao bi dva auta, MK1 bi bio ulickan i u garazi i vozio bi se samo iz meraka.
Vecina nas ulaze u ove automobile zato sto su jeftini za odrzavanje i jer nema para za nesto drugo pristojno, a valjda nam se cini da su ta ulaganja manji izdatak nego kupovina nekih pitaj boga kakvih polovnjaka. Bar je to slucaj kod mene...sto rece milan danas se nista ne isplati ali mora nesto da se vozi....
Ja se ne slazem skyline, neka se potrudi da nadje neki pristojan polovni motor, ne verujem da ce voziti taj auto jos 10god. Sta ce sad da da 500-600e na generalku, pa posle, pre ili kasnije, jos toliko na limariju i to je vec 1000e. Pa za 1200-1500e moze da se uzme sasvim pristojna dvojka. ispravite me ako gresim.