Autor Tema: Chipovanje golfa 6  (Pročitano 20696 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže SKYLINE

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Corrado G60
Odg: Chipovanje golfa 6
« Odgovor #40 poslato: Decembar 08, 2012, 12:10:59 posle podne »
A meni nije jasno kako 1.6 može da ide 240 km/h, tu nešto gadno ne valja blink

Van mreže Stefan91

• GTIjevi
  • Master Member
  • Auto: mk1
« Odgovor #41 poslato: Decembar 08, 2012, 12:48:18 posle podne »
e ovde stvarno svasta moze da se procita...

taj 1.6tdi moze 0-100 da ide 6.8s jedino pri slobodnom padu
nedo bog da stanes pored nekog clia sporta pa da vidis sta je 7s

Van mreže SKYLINE

• Sr. Member
« Odgovor #42 poslato: Decembar 08, 2012, 01:22:32 posle podne »
Nije to baš tako smešno nego je još smešnije da taj 1.6 može da ide 240 km/h lollol lollol
Bože ko ovde sve posećuje forum i mislim da je najbolje da se obriše cela tema ali pod hitno jer sve ovo nema smisla jer bajke se kupuju u knjižarama biggrin

Van mreže Nikola Calasan

• Master Member
  • Auto: Bmw e91 320d
« Odgovor #43 poslato: Decembar 08, 2012, 01:34:40 posle podne »
stavis brate pare na sto, ako nenavuce 240 tvoje su i to je to, glupo je raspravljati toliko. decko je izneo svoje utiske, ko misli da nije tako, ne mora da komentarise, jer ako svako bude pisao sta misli, a ovde nas je strucnih u pm, ode ova tema predaleko. znam samo da njegov auto sad ide do 5.500 rmp, pa ne cudi da sa tolikim obrtajima i 180ks navuce 240kmh.

Van mreže Limited

• Master Member
  • Auto: IMT 539
« Odgovor #44 poslato: Decembar 08, 2012, 01:36:52 posle podne »
Sta je cudno ako momak kaze da ide 240 ja mu vjerujem i volio bi da pokaze klip ubraznja i max brzine da vidimo kako je sve to ispalo beer

Van mreže Mrkn

• VW Početnik
    • Forum SEAT Kluba Srbija
  • Auto: SEAT Leon FR 2.0 TDI
Re: Chipovanje golfa 6
« Odgovor #45 poslato: Decembar 08, 2012, 01:41:28 posle podne »
Ako je tih 240 km/h realnih (GPS) 225 km/h, i tih 6.8 do 100 km/h mereno stopericom sa gledanjem u brzinomer onda je sve to OK... ;)

Tapatalk Post
S E A T

Van mreže Ebay

• VW Početnik
  • Auto: VW GOLF VI GTI
« Odgovor #46 poslato: Decembar 08, 2012, 02:06:30 posle podne »
Snimak imam kada je bio 140ks i ubrzanje do 180 km/h, pa mogu da ga uploadujem.. Ali posto vidim da ovde dosta ima pametnjakovica, ja predlazem lepo da dodjete, da stavite Vasu masinicu za opkladu, pa ako ja dokazem da on ide 240, vi lepo meni vas autic.. Ja se izvinjavam sto sam pogresio nije 240, ali je 239, pa sam samo hteo da zaokruzim.. A koliko je vas pametnjakovica ovde, to se da videti.. Zbog toga moje teme vise i nema na ovom forumu, a zeleo sam da ubacim snimak, od 0-239....

Uporedjivan je sa drugarovim 2.0GTD i brzi je 1.6 u ovom stanju. i od 0-100  i na krajnjoj..

Dobro je Nikola Calasan rekao, samo pare na sto, pa dodjite...

evo snimka od mog drugara koji ima opel astru gtc 1.9 150ks, chipovana na 185ks, pa vidite ubrzanje i da li je to moguce:
Astra CDTI 0-160 part2

Van mreže Ebay

• VW Početnik
« Odgovor #47 poslato: Decembar 08, 2012, 02:18:13 posle podne »
SKYLINE, Stefan91

momci dodjite vi sa svojim auticima, stanite pored mene, ja cu moj da vozim 1,2,3,4 u 5tu ne ubacujem, mozete da stavite nekog vaseg drugara u moja kola da dokaze da nisam vozio u 5toj pa ako me dobijete, ja vam dajem sta god hocete, a vi meni dajete ono sto ja budem trazio od vas. trkamo se od 0-210 posto je to maximum koji mogu da izvucem u 4toj.

Van mreže Mrkn

• VW Početnik
« Odgovor #48 poslato: Decembar 08, 2012, 02:24:16 posle podne »
Nemas razlog za sarkazam... Iz ovoga se vidi da ubrzanja merite sa klipova Youtube-a, ako mislis da je to merodavno onda OK... Razlika u ubrzanju automobila koji ide 6.8 i 7.5 do 100 nije mala, kao ni mogucnost da se napravi tolika greska merenjem koje vrsi covek sa stopericom... OK svi veruju da auto dobro ide, u to nema sumnje, ali ne treba ljude praviti vevericama... A kada bude lepo vreme ja cu ti rado naci auto koji ide preko 7 sekundi do 100 km/h, a lova je nebitna za celu pricu i ne znam sto se za nju hvatate...

Tapatalk Post
S E A T

Van mreže SKYLINE

• Sr. Member
« Odgovor #49 poslato: Decembar 08, 2012, 02:28:56 posle podne »
@Ebay, Druže nemoj da se ljutiš ali ponašaš se kao da imaš 10 god. Taj tvoj fabrički jedva ide i 200 km/h na sat, 2.0 tdi ide jedva 220 km/h a o 240 km/h možeš samo da sanjaš. Pa mali SAXO 1.6 benzinac bi te samleo a o Hondi CRX 1.6 Vtec od 150 ks da ne pričam to su sve atmosferci ako znaš šta je to lollol Mora da si ti i momci iz revo chipa zajebali sve inžinjere u Wolfsburgu i konkurišite tamo za radno mesto pa ga možda i dobijete bleh bleh Molim nadležne da izbišu celu temu ali odmah.

Van mreže Ebay

• VW Početnik
« Odgovor #50 poslato: Decembar 08, 2012, 02:30:32 posle podne »
Druze ima razloga, jer vidim da si nov na forumu, shvatices kad tad zbog cega sam ovo ovako napisao....

A sto se tice ovog klipa, ja sam samo naveo ovaj klip da vidite ubrzanje, jer sam ja bio u tom autu kada smo snimali ovo, ovo je jos i bio los snimak, nije dobro krenuo drugar, a uzmi stopericu u ruke pa izmeri, ovom autu je kranja brzina 230km/h... Merili smo logicno sve stopericom i to vise puta.

SKYLINE ti si decko mnogo ljubomoran, ocigledno da imas nesto protiv momaka iz REVA, a to je zato sto si jedan od onih sto ne mogu da se suzdrze kada vide prelep auto, pa onda puknu i pisu svasta, to je samo zato sto je ljubomora u nenormalnoj kolicini prisutna kod tebe... Evo dodji ti izvadi 1000 eura, ja cu da te provozam, ako ne bude isao 200 u 4toj, u petoj onoliko koliko sam naveo, ja cu tebi dati 1000 eura... Ajde ako si toliki pametnjakovic... Ako imas muda dodji..

I nemoj da mi pricas o nekim kolima, da ti dodje ovaj, da ti dodje onaj.... Ja imam auto sa kojim mogu da se trkam protiv svih vas zajedno sa foruma, ne kazem da cu sve dobiti, ali poznajuci kola sa foruma, ovde sa naseg foruma nemam konkurenciju nikakvu, niti sa bilo kog drugog foruma... Tako da je o tome suludo govoriti da ti dodje ovaj atmosferac, onaj itdd... Ako cemo tako onda mogu i ja da dodjem sa jednim auticem od drugara, pa cemo da se trkamoooo  clap

Ako imas brzi auto od Audija RS6 2010 godiste, onda dodji, imamo i M3 2010godiste, a moze i Porshe Panamera Mansory, imamo ih jos tu u Batajnici, kao sto su meckica w12 biturbo limitirana serija.. Da ne navodimo dalje sta sve mozemo da iskoristimo za trke... Jednostavno ja mogu da uzmem sva ta kola, a ti SKYLINE dodji sa cim god hoces, pa biraj protiv cega ces...  bonk nadji te tvoje drugare, a ja cu moje, pa cemo da se trkamoooo, mozemo mi i u rikverc  bleh

zaboravio sam da naglasim, da ne budete u zabludi, nenapuni on tih 240 za 5 sekundi, vec mu treba malo duze, ali ipak dodje do te brzine.
« Poslednja izmena: Decembar 08, 2012, 03:36:24 posle podne od strane Ebay »

Van mreže Mrkn

• VW Početnik
« Odgovor #51 poslato: Decembar 08, 2012, 02:36:04 posle podne »
Ja mislim da je moguce da auto ide 240 km/h po brzinomeru, ali mislim da je to realnih oko 225 km/h sto je u svakom slucaju odlican rezultat da se razumemo... Kako bi dobio realnu sliku o ubrzanju mora se izmeriti nekim GPS uredjajem, tek tada se dobija realna slika, i vidi ko je gde... Ponavljam, i da je ubrzanje realnih 7.5 sekundi do 100 km/h to je za respekt...

Tapatalk Post
S E A T

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
  • Auto: Mk3 GT 74 kw, MB W201E 9O kw
« Odgovor #52 poslato: Decembar 08, 2012, 02:42:26 posle podne »
Ne pisite post za postom, molim vas budite malo kulturniji u izrazavanju. . . , barem za kompjuterom imate vremena da izdusite i da razmislite sta cete napisati. . .  Nemojte jedni druge izazivati, nervirati i nagovarati na brzu voznju. . . . Sve to vodi stvarima koje se ne zele. . .

Van mreže Ebay

• VW Početnik
« Odgovor #53 poslato: Decembar 08, 2012, 03:14:14 posle podne »
Ja mislim da je moguce da auto ide 240 km/h po brzinomeru, ali mislim da je to realnih oko 225 km/h sto je u svakom slucaju odlican rezultat da se razumemo... Kako bi dobio realnu sliku o ubrzanju mora se izmeriti nekim GPS uredjajem, tek tada se dobija realna slika, i vidi ko je gde... Ponavljam, i da je ubrzanje realnih 7.5 sekundi do 100 km/h to je za respekt...

Tapatalk Post

sto se tice GPS, to si upravu, nikada nije realna brzina na satu... Ja sam samo rekao koliko sam ja njega vozio po mom satu, a sat sam uporedjivao sa mojim mercedesom 2007 godiste, do 200 km/h sam ga uporedjivao, tako da je indentican.
Iskreno mene ne zanima da li ce auto da ide 240-230 ili 250... Bitno je da on od 0-180 napuni kako treba, na auto putu ga i ovako vozim uvek oko 150... Ja sam naglasio da je to bilo prilikom testiranja i ko zna kada cu ponovo da ga razvlacim preko 200... Stage 2 projekat sam radio uglavnom prilikom obilazenja da ima stoo vise snage.. da mogu da obidjem u vecini situacija.

Sto se tice ubrzanja od 0-100 nemoj da vam bode oci 6,8 sekudni, zaokruzicemo na 7, onda verovatno nece biti toliko negativnih komentara  clap bleh
opet ponavljam, to mozemo da testiramo kad god po 100 put :) samo neka se javi dobrovoljac
« Poslednja izmena: Decembar 08, 2012, 03:16:09 posle podne od strane Ebay »

Van mreže SKYLINE

• Sr. Member
« Odgovor #54 poslato: Decembar 08, 2012, 03:41:59 posle podne »
@Ebay, što bi bio ljubomoran na šklopociju kao što je tvoj auto? Pa ima mnogo lepših i boljih automobila od tvog a sigurno nisi ti zaradio za taj auto. Nemam ja kao ti pare na bacanje meni i 100 evra puno znači a i vidim da si bahat. Nemam ja šta da vidim tu, svakako ne verujem u tako nešto, moj brat je imao čipovanog BMW-a E46 320 dizela imao je preko 200 ks, išao je kao mutav i jedva je išao 240 km/h tj. to mu je krajnja brzina, pa corrado vr6 koji ima najbolji i dug menjač ide 240 km/h a ne tvoja šklopocija od 1600 kubika. Možeš da pričaš šta hoćeš ali ti ništa ne verujem kao i mnogi ovde na forumu a na momke iz reva nemam ništa protiv, ljudi rade svoj posao a sigurno nisu napravili a i ne znaju da naprave od tvog auta raketu kao što je pretstavljaš.

Van mreže topmarko

• Master Member
  • Firefighter K-540
  • Auto: golf
« Odgovor #55 poslato: Decembar 08, 2012, 03:44:27 posle podne »
moj sdi moze da navuce 170-175 sa 68 ks,fabrikana. Ja mu verujem za tih 240km/h.Ne znam zasto je to nemoguce.

u prilog tome

Top Speed Golf VI 1.6 TDI Volkswagen (WV) 105hp(199km/H)
« Poslednja izmena: Decembar 08, 2012, 03:58:22 posle podne od strane topmarko »

Van mreže Ebay

• VW Početnik
« Odgovor #56 poslato: Decembar 08, 2012, 03:53:24 posle podne »
sklopocija????ooohooho pa bolje pogledaj svoje traktorce :) to da li sam ja zaradio ili nisam, tebe treba savrseno da boli k*rac.. Sklopocija da kazes za moj auto, to je cist dokaz tvoje ljubomore.. Decko ja radim, imam firmu, bavim se sa ebay-om profesionalno, zaradjujem koliko zelim.. Svakome znaci 100 eura, ali kada si toliki pametnjakovic zasto ne izvadis pare i dodjes da ti dokazem? Nemoj da pises u mnozini, jer u postovima iznad, ako si nepismen i ne znas da citas, ja cu ti opet napisati  ima ljudi koji su napisali da veruju...

Taj BMW je ocigledno bio u extra stanju :) hahhahhaha, pa covece da li si ti lud? ja imam u dvoristu BMW 120d, 205 ks, dodji da ti pokazem koliko ide, na satu je 240, on predje to, da li si ti lud?
Ti poredis corrada iz ne znam koje godine sa novim kolima, Boze me sacuvaj..

Nisi ti kriv, ja sam kriv sto se prepucavam sa takvim intelekualnim nivoom kao sto si ti :)
Dolazim veceras u NS, spremi lovuu :)

Da li je moguce da toiko ljubomore posedujes? 1600 kubika slopocija :)

stani ti sa svojim traktorcetom pa da se oprobamo :)

a to sto pises o drugim kolima, lepo sam ti naveo gore u postu koja kola cu ti ja dovesti, a ti dovezi koja ti hoces, ako ne vidis, citiracu:

"

I nemoj da mi pricas o nekim kolima, da ti dodje ovaj, da ti dodje onaj.... Ja imam auto sa kojim mogu da se trkam protiv svih vas zajedno sa foruma, ne kazem da cu sve dobiti, ali poznajuci kola sa foruma, ovde sa naseg foruma nemam konkurenciju nikakvu, niti sa bilo kog drugog foruma... Tako da je o tome suludo govoriti da ti dodje ovaj atmosferac, onaj itdd... Ako cemo tako onda mogu i ja da dodjem sa jednim auticem od drugara, pa cemo da se trkamoooo   

Ako imas brzi auto od Audija RS6 2010 godiste, onda dodji, imamo i M3 2010godiste, a moze i Porshe Panamera Mansory, imamo ih jos tu u Batajnici, kao sto su meckica w12 biturbo limitirana serija.. Da ne navodimo dalje sta sve mozemo da iskoristimo za trke... Jednostavno ja mogu da uzmem sva ta kola, a ti SKYLINE dodji sa cim god hoces, pa biraj protiv cega ces...   nadji te tvoje drugare, a ja cu moje, pa cemo da se trkamoooo, mozemo mi i u rikverc "

Van mreže Limited

• Master Member
« Odgovor #57 poslato: Decembar 08, 2012, 03:57:11 posle podne »
auu e sad odoste u sami kraj Ebay necemo de se vredjamo

Van mreže Ebay

• VW Početnik
« Odgovor #58 poslato: Decembar 08, 2012, 04:02:14 posle podne »
ja vredjammm??? ko je prvi poceo?

Van mreže Limited

• Master Member
« Odgovor #59 poslato: Decembar 08, 2012, 04:06:06 posle podne »
Ebay moze ovako da stanes samnom na crtu ja sa passatom b5,5 74kw i ako me pobedis ti mene das 1000e moze a ?