sklopocija????ooohooho pa bolje pogledaj svoje traktorce

to da li sam ja zaradio ili nisam, tebe treba savrseno da boli k*rac.. Sklopocija da kazes za moj auto, to je cist dokaz tvoje ljubomore.. Decko ja radim, imam firmu, bavim se sa ebay-om profesionalno, zaradjujem koliko zelim.. Svakome znaci 100 eura, ali kada si toliki pametnjakovic zasto ne izvadis pare i dodjes da ti dokazem? Nemoj da pises u mnozini, jer u postovima iznad, ako si nepismen i ne znas da citas, ja cu ti opet napisati ima ljudi koji su napisali da veruju...
Taj BMW je ocigledno bio u extra stanju

hahhahhaha, pa covece da li si ti lud? ja imam u dvoristu BMW 120d, 205 ks, dodji da ti pokazem koliko ide, na satu je 240, on predje to, da li si ti lud?
Ti poredis corrada iz ne znam koje godine sa novim kolima, Boze me sacuvaj..
Nisi ti kriv, ja sam kriv sto se prepucavam sa takvim intelekualnim nivoom kao sto si ti

Dolazim veceras u NS, spremi lovuu

Da li je moguce da toiko ljubomore posedujes? 1600 kubika slopocija

stani ti sa svojim traktorcetom pa da se oprobamo

a to sto pises o drugim kolima, lepo sam ti naveo gore u postu koja kola cu ti ja dovesti, a ti dovezi koja ti hoces, ako ne vidis, citiracu:
"
I nemoj da mi pricas o nekim kolima, da ti dodje ovaj, da ti dodje onaj.... Ja imam auto sa kojim mogu da se trkam protiv svih vas zajedno sa foruma, ne kazem da cu sve dobiti, ali poznajuci kola sa foruma, ovde sa naseg foruma nemam konkurenciju nikakvu, niti sa bilo kog drugog foruma... Tako da je o tome suludo govoriti da ti dodje ovaj atmosferac, onaj itdd... Ako cemo tako onda mogu i ja da dodjem sa jednim auticem od drugara, pa cemo da se trkamoooo
Ako imas brzi auto od Audija RS6 2010 godiste, onda dodji, imamo i M3 2010godiste, a moze i Porshe Panamera Mansory, imamo ih jos tu u Batajnici, kao sto su meckica w12 biturbo limitirana serija.. Da ne navodimo dalje sta sve mozemo da iskoristimo za trke... Jednostavno ja mogu da uzmem sva ta kola, a ti SKYLINE dodji sa cim god hoces, pa biraj protiv cega ces... nadji te tvoje drugare, a ja cu moje, pa cemo da se trkamoooo, mozemo mi i u rikverc "