Autor Tema: Brisaci golf mk6  (Pročitano 1560 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže glok7788

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf Mk6 2.0 tdi 103kw
Brisaci golf mk6
« poslato: Oktobar 14, 2012, 11:04:16 pre podne »
Pozdrav svima, od skoro vozim golf mk6 2.0 tdi i interesuju me dve stvari. Prva je to sto sam primetio da mi se prednji brisaci svaki put kad ugasim auto pomere za otprilike 1 cm na gore pa me interesuje da li to tako treba i zasto se to desava. Druga je u vezi unutrasnjeg osvetljenja, interesuje me da li na osvetljenju kod unutrasnjeg retrovizora kad se otvore vrata treba da svetli i srednji deo ili samo ona dva kruga sa strane (pozadi sve svetli kad se otvore vrata i krugovi i srednji deo). Da napomenem da je na autu sve fabricko, nisu stavljani ksenoni ili neke sijalice van standarda koji bi zbunjivale racunar.
Спуштавах се ја на ваше уже, умало се уже не претрже, од тада смо виши пријатељи, у главу ми памет ућерасте.

Van mreže topmarko

• Master Member
  • Firefighter K-540
  • Auto: golf
Odg: Brisaci golf mk6
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 14, 2012, 12:24:55 posle podne »
Sacekaj da ti Strbac odgovori,on najbolje poznaje mk6.

Van mreže Turbo

• Master Member
  • Auto: Passat B6
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 14, 2012, 12:40:35 posle podne »
To sa brisacima se meni desava na petici, ali ne svaki put, ne mogu da skontam tacno kad se desi. Uglavnom, tad registruje gresku prekidaca brisaca, a sve radi normalno.

Van mreže Strbac

• Master Member
  • Auto: VW
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 14, 2012, 03:31:45 posle podne »
To ti je sve normalno, uzivaj i vozi. Inace sto se tice dodatnih sijalica mozes ugradjivati ali pitaj konkretno sta si mislio, ja sam sve sijalice zamenio, hahahahaha
« Poslednja izmena: Oktobar 14, 2012, 03:33:43 posle podne od strane Strbac »
"Nikad se ne prepirite s glupim ljudima. Prvo će vas spustiti na svoj nivo, a onda pobediti na iskustvo"

Van mreže glok7788

• VW Početnik
  • Auto: Golf Mk6 2.0 tdi 103kw
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 14, 2012, 06:45:21 posle podne »
Necu nista od sijalica da menjam samo me zanimalo to oko pomeranja brisaca. Cini mi se da se to desava kad su mi brisaci u auto rezimu, kad ih pali senzor a kad su na nuli onda se ne desava, mada nisam 100% siguran, sutra cu lepo testirati u kojim slucajevima se brisaci pomere.
Спуштавах се ја на ваше уже, умало се уже не претрже, од тада смо виши пријатељи, у главу ми памет ућерасте.

Van mreže faki85

• Sr. Member
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 17, 2012, 02:58:13 posle podne »
to sto ti se brisaci pomere 1 cm na gore je zato sto si ostavio rucicu na prvom polozaju (senzor za kisu)