Ma naravno, ne obazirem se ja na njihove marketinške fore, ali hoću pravilno da povežem da vidim kako to zvuči i da li zadovoljava moje potrebe.
Probao sam, u obe varijante, i kada se uzme samo sa levog kanala (ili sa desnog, svejedno je), i kada se uzme + sa jednog i - sa drugog. Mislim i da je to svejedno sa kog ćeš uzeti -, a sa kog +, obzirom da plejer ima opciju da bazuka svira u fazi i van faze.
Solidno se čuje, malo bolje kad se spoji na jedan kanal (2-omski mod). Uz pojacanje kontrole vufera na plejeru svira 60-70% kao kad je bazuka priključena na pojačalo. Sve u svemu, mislim da je to sjajna opcija za nekoga ko nije više previše zahtevan, kao recimo trenutno ja.
Napred odovojeni sistem, 17-tice u vratima, visokotonci u tabli, nazad bazuka. Kad treba malo više mesta u gepeku izvadiš bazuku. Nema pojačala, nema zvučnika na zadnjoj polici da lopovi šmekaju.
Pitanje koje se trenutno nameće je, da li povezivanje u 2-omskom modu (jedan kanal), štete plejeru, pogovoto ako se prži, zato što je bazuka 4 oma?