Mozda sam dosadan al me muka naterala
Koliko sam uspeo da se informisem sa stranih foruma,zadnji trap nema signalizaciju,prednji ima i to samo plocice koje idu sa unutrasnje strane blize motoru,jelte... ja jedino sto sam uspeo da nadjem kod mene to je jedan deo gde se nesto dzeka, i deo jedan ide sa ostalim zicama u motor a drugi kraj od dzeka u vazduh odnosno nije povezan,tako visi...

Da damo malo fore da je prethodni vlasnik stavio isto plocice bez senzora pa je samo pokidao kablove i vezao ih,jer kod mene je tek 2,5 godine... medjutim ja sam u razgovoru sa prodavcem pricao bas o kocnicama sa senzorom,ocigledno da to nisam dobio... Kako sam uspeo da vidim na netu,plocica sa kablicem je tako uradjena da viri iz dela blize osovini,pa se taj deo malo uplete i onda se udzeka na jedini postojeci dzek....
Sve u svemu nisam uspeo da vidim da bilo kakav kabal viri iz plocice,one price da je masan i prljav dzek ne piju vodu,jer dzek nije ni diran.... jos jedna stvar me sad buni,da li treba da manzetna ide skroz do osovine ,odnosno do dela gde ne moze vise, gde udara u onaj deo od zgloba li ne,na slici cete videti deo gde je upaljena cigara,eto dotle ide manzetna pa ima prostora od oko 1cm do kraja,ili se upravo stavlja tako na sam kraj da bi guma vise radila...taj deo mi nije jasan.....