Autor Tema: otezano paljenje golfa 2 1.8 8v kada je hladno  (Pročitano 6412 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže facom

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
Odg: otezano paljenje golfa 2 1.8 8v kada je hladno
« Odgovor #20 poslato: Februar 12, 2009, 12:11:34 pre podne »
Ne mozes da je kupis na pumpama jer se tamo ne prodaje pakovanje je litarsko. Ma tanak ti je majstor sa znanjem prvo treba da nauci sta je diferencijalan pritisak i sta je regulator zagrevanja goriva i sta su siber ventili i zasta sluze( sto su osnova sistema) itd.. a onda ce lako da nasteluje k-glavu
K-glava je prosta samo treba sesti i prolistati papire i proveriti prarmetre
Operi sistem  kao sto sam ti gore objasnio i ako treba ja cu doci da ti nastelujem glavu, a veruj mi da ti neko pokaze da mozes i ti sam da je nastelujes podatke mozes da nadjes u autodati 2004 i to na srpskom
A uradi i ovo kad otvoris haubu sa vozaceve strane kod sofersajbne skini crnu zastitnu plastiku i videces komutator i jedan konektor sa tri zice njega proveri da li ima kontakte i mozes da ga isprskas i sa wd jer tuda prolazi struja za petu dizanu a on zna nekad da oksidira i da pravi probleme

Van mreže swan

• VW Početnik
« Odgovor #21 poslato: Februar 14, 2009, 10:10:11 pre podne »
Hvala ti na savetu,ocisticu sistem kako si mi rekao pa ti se javljam ako treba skocicu i do Kragujevca da mi dostelujes K-glavu . Potrudit cu se i da ukapiram sistem kako funkcionise K-glava imam literaturu za golfa (hinis) na engleskom ,ali to je mucenje sa prevodjenjem jer ima puno slenga (strucnih naziva)koje ne mozes naci u standardnim recnicima.
Pozdrav Swan
njnja

SALE GTI

• Gost
« Odgovor #22 poslato: Februar 14, 2009, 02:29:43 posle podne »
@ swan  da li si bio kod Dra

Van mreže facom

• VW Početnik
« Odgovor #23 poslato: Februar 14, 2009, 11:34:12 posle podne »
Ako znas nemacki ja cu ti dati original bosch upustvo za k-glavu, nema potrebe da dolazis u KG ja sam cesto u BG-u dolazim poslom pa mozemo da zavrsimo posao. U principu je prosto operi sistem podesi paljenje i nasteluj co na klapni tako da lepo prima gas

Van mreže swan

• VW Početnik
« Odgovor #24 poslato: Februar 22, 2009, 10:11:57 pre podne »
Imam problem da nadjem nekoga da mi opere sistem .Majstori nece da se bakcu oko toga ,ali cim to sredim zvao bih te ma mob.tel. pa ako dolazis u Beograd mozemo da se vidimo da mi objasnis kako se steluje K-glava jer bi mi znacilo da ne moram da stalno zakazujem servis kod Draska jer je on puno zauzet pa odlaze na po 10-15 dana.moj tel je 063-8140-445
njnja