Ne, nije. O cemu ti pricas covece? Ne znas kako se ostvaruje garancije ili sta?
Vudu, pogledaj kupujem prodajem AjfonX i S8 (deluju mi najslicnijih glavnih karakteristika) Prvi oko 1500€ u proseku, drugi 600€
Iz moje perspektive nije ni priblizno bolji toliko, za mene je cak i hendikepiran telefon u nekim karakteristikama. Ja ne znam nikoga da je kupio ajfon jer mu je potreban pouzdan telefon sa opasnim karakteristikama, sa kojim nema pojma sta da radi. Prvenstveno statusni simbol. Ono sto je nekad bio rucni sat (Rolex) sada je ovaj telefon. Kada odem u odredjenu poznatu firmu na sastanak, sve na stolovima ajfoni direktora koji od tehnicke pismenosti znaju da otvore mejl, srednjim prstima obe ruke otkucaju dve prostoprosirene recenice i kliknu Send. Moram jednom da ponesem onu Gedorinu ciglu, pa kad je bacim na sto tamo ima da nastane tajac

Sto se mene tice, da mi ga firma ne kupuje, ja nikad ne bih dao vise od 50€ za svoj telefon. Komad plastike koji veoma brzo se izlize, pokvari, izgubi, razbije, ostari... a nas ko ovce deru i ubedjuju da zivot ne postoji ukoliko nemas najnoviji model koji ima sve zive opcije koje u praksi nikad ne koristis. Za vrednost telefona uplatis 10 dana u Grckoj za porodicu i uzivate svi.