0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
uuuu extra, mislim da ce prelep da bude A branike kako ces? Sto si ih stavio uopste dok farbas auto?
nigde spricgit-a kako je ispalo ?! jel se vide prelazi
hahaha Stoske poligloTka hahaha Gde Stoske glotkne tu trava ne raste
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara
ne znam koliko je to pametno ,. koliko god se trudeo videce se ti prelazi ,.. crvena i siva su smrt za farbanje .. evo ja danas farbao felne u slicnu nijansu ,. i ne slazu mi se poklopci sa felnama jer nije ista podloga ,..
ni jedna boja ne pokriva gore od crvene. pogotov LY3D
Citat: Nikola GTi Septembar 26, 2012, 09:18:35 posle podnezasto niste uzeli noviji model posle 87, pogotovu ako planirate duboke branikeSta ce mu kad je zamenio vrata, vidim da su od novijeg :D Srecno sa projektom
zasto niste uzeli noviji model posle 87, pogotovu ako planirate duboke branike
ako je bacio prajmer za plastiku ok, ali ako je bacio prajmer za karoserju koji ste koristili to ubrzo da se oljusti, moda cak i na pvom pranju pod pritiskom, za plastiku ide poseban prajmer, kao sto ide i za aluminijum takodje poseban[/quotebacio je na branike prajmer za plastiku ja licno isao da kupim kao i sve ostalo.rekao sam muu ako se bude ljuskaklo da ce ponovo farbati!!!