Autor Tema: dimi?  (Pročitano 5233 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Shomi

• Hero Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Vozim shta stignem ;)
Odg: dimi?
« Odgovor #20 poslato: Septembar 24, 2012, 12:03:30 pre podne »
Brate, u petoj sa 70 na 120 i jos patos.... na 70 treba da si u trecoj bre... udavices taj auto nacisto, a o zamajcu necu da pricam ... :D

Ne bez zezanja, lepo je Miro rekao da ga potezes iz podruma... Nema logike da taj auto terash u petu ako nisi preko 100khm... moje neko iskustvo...
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
  • Auto: Bmw 2jz, Skyline R33 GTR
« Odgovor #21 poslato: Septembar 24, 2012, 08:29:29 pre podne »
U svakom slucaju,nebi trebao da dimi ako je sve ok. Malo da baci na prelazu je jedno ali da pravi dimnu zavesu je drugo,po meni , ipak nije dvojka dizel.

Van mreže Miro MNE

• Master Member
  • Auto: ŠKODA FAVORIT 135L
« Odgovor #22 poslato: Septembar 24, 2012, 10:41:53 pre podne »
ne bre dimnu zavjesu to dobar TDI ne smije!!!

Ali na prelazu ili pri punom gasu iz niskih obrtaja mora zakovitlat neprimjetno do malo bez obzira na ispravnost pogotovo ako mi kroz vene tece nasa nafta  biggrin

moj je presao sto se veli boga-oca i prije chipa samo kad sam ga umrtvio i gnjavio kroz grad posle toga je znao da napravi dimnu zavjesu, kad se to par puta razvrcelo do 4300 obrtaja ni kapi vise  ;) 

ubrzavanje sa tako niskih obrtaja treba izbjegavati ne samo po zamajac nije ni po motor dobro .... voziti konstantno petom na 80 je OK, ali ubrzavati petom sa 80km/h jos naglim gasom je tesko mucenje za auto  ;)

Van mreže Skodamaniak

• Master Member
« Odgovor #23 poslato: Septembar 24, 2012, 11:56:19 pre podne »
Pa ga ti natezes petom jel?! hahahha cega druze tu u niske u petoj mora da zadimi malo, to sto ga ti poklopis petom nije produvavanje auta, to moze samo da mu cimne zamajac... kad oces da produvas auto zna se kako se duva, no necemo sad o tome ;)

Van mreže btomic

• Jr. Member
  • *
  • Auto: VW Bora 1.9 TDI
« Odgovor #24 poslato: Septembar 24, 2012, 06:36:50 posle podne »
Možda je bolje reći dvaput nego ostaviti ljude u zabuni. Produvavanje može da se vrši i usred grada, u drugoj brzini na 55-60 na sat. Ne mora da se izlazi na autoput i ganja preko 150. Važno je da držiš obrtaje oko 3 i po do 4 hiljade neko vreme.

Van mreže Miro MNE

• Master Member
  • Auto: ŠKODA FAVORIT 135L
« Odgovor #25 poslato: Septembar 24, 2012, 06:41:46 posle podne »
slabo ti je to produvavanje drugom na 55-60 no ajd bolje ista no nista ... licno drugu nategnem na 75-80 par puta kad bas ono nemam uslova i vremena nedje dje je mirnije da to odradim

ali definitivno najbolji se efekat postize na autoputu kad ga zavrdlas cetvrtom do 160km/h pa kad izbaci i onaj poslednji gram garezi to je ono pravo i jos bolje ako nema cuvara zakona pa se malo podrzi na toj przini ... posle toga auto prede ko cica maca  ;)
« Poslednja izmena: Septembar 24, 2012, 06:43:40 posle podne od strane Miro MNE »

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
  • Auto: Bmw 2jz, Skyline R33 GTR
« Odgovor #26 poslato: Septembar 24, 2012, 07:29:07 posle podne »
poenta produvavanja je da pogori garez iz auspuha,to mora da bude auto put i malo duza voznja jaca,da bi se lonac zagrejao i izbacio to sranje napolje.
to mu dodje nekih 10-15 km.
@Miro MNE +1

Van mreže crni_vlada

• Full Member
  • Auto: Octavia 1.9 TDI
« Odgovor #27 poslato: Septembar 24, 2012, 08:00:04 posle podne »
Hvala drug..meni dimi samo pri kretanju,pogotovo kada ga duže vozim isključivo po Bg-u..posle manje ili skoro nikako,pogotovo kada ga malo izduvam na otvorenom ili autoputu...
Druže Brano,Škoda kakva je takva je ona je moja :)

Van mreže btomic

• Jr. Member
  • *
  • Auto: VW Bora 1.9 TDI
« Odgovor #28 poslato: Septembar 24, 2012, 08:01:01 posle podne »
slabo ti je to produvavanje drugom na 55-60
Ako svakodnevno voziš drugom 55-60 samo minut-dva izbaciće garant sav dnevni garež. Sad, ako si par godina vozio četvrtom 50 ili petom 70 slažem se da ga moraš izvesti sat-dva na auto-put.

Van mreže pizon

• VW Početnik
« Odgovor #29 poslato: Septembar 24, 2012, 08:19:10 posle podne »
Hvala drugari, ja ga slabo gazim iskreno, ideja je bila da ga produvam.