Pazi, ja mogu da ti kazem koji su simptomi bili kod mene dok ga nisam zamenio. Dešavalo mi se da pri naglom ubrzavanju osetim da auto gubi snagu na deliće sekunde. Niko to sem vozača nije primecivao. Kasnije se dešavalo da auto izgubi zistrinu, ide on i ubrzava, ali ne kako treba. Ono kao kad ti zagaravi turbina. Pred samo riknjavanje protokometra mi se dešavalo ovo sto sam rekao, da kad vuče i ide kako treba dimi. Dešavalo se par puta da ide super a onda iz cista mira na konstantnoj brzini na autoputu kao knedlu da proguta i poseći ne ubrzava, kako treba. Ni paljenje i gašenje auta nije pomagalo. Jednostavno zadnjih par meseci, nisam imao predstavu sta mu se dešava. Iz cista mira prestanesh da vuče kako treba. Sumljao sam na vakume, ali ne. Kad ga je majstor zakačio na dijagnostiku odma, je izbacio protokomer. Ali to je vec bilo kad je načisto riknuo. Pre toga, jedno godinu dana ranije majstor mi je rekao da brljavi, jer je preko vcds-a gledao parametre i u nekom od mernih blokova maf je izbacao neke bezveze vrednosti.
Dakle to su moja iskustva, stavio sam novi boshov letos i od tada, da ga ne ureknem ide ko blesav :D i ne dimi. Ni malo. Dakle maf kad brljavi ne prijavljujes ecu greshku, al moze da se vidi iz mernih blokova. Tek kad crkne onda izbaci ecu greshku.... Eto, da ne ofujem vishe.....