Shefe, nisam majstor, i nisam cinican... U automobile se razumem tek toliko da znam o cemu pricam sa majstorima, i da mogu sam da oslushem potencijalni problem na kolima.... tako da cinican nisam...
Najednostavnije ti je da ga prikacish na dijagnostiku, kabal za tvoj auto koshta oko 15 eura, naravno kineski klon, pa mozes sam fino da vidish koje greshke ti je auto zabelezio... Kad znash koje greshke izbaca ecu, onda je lakshe i da sam na googlu nadjesh potencijalne kvarove... tj ne na googlu vec na ross-u... Ako dijagnostika nishta ne izbaca, onda morash da ostavish auto, kod nekog majstora, pa da ga on prikaci na dijagnostiku ujutru i da prati parametre auta, dok ti verglash a auto ne sastavlja....
poshto vidim da imash plin to ti je josh dodatna zajebancija... nisam se sretao sa sekvent plinom ali znam da obican plin moze da pravi problema ako neshto sa strujom nije ok, ako nepovratni ventil za gorivo ne radi kako treba i sto cuda...
Moj ti je savet, ili poseti nekog dobrog majstora u svojoj okolini, ili kupi kabal za dijagnostiku pa trazi moguce uzroke. ali sam da ga popravish sa nekim savetima sa foruma teshko... mislim mozda i uspesh, al koshtace te dosta.....
eto tako poz!