Mislim da je sve bilo po protokolu shto se tice naseg vw kluba.... ako neko nesho nije bio zadovoljan ima moje izvinjenje.... Extra druzenje , extra ljudi iz naseg kluba...
Mali rezime...
u pola 9 ujutru neko imao problema sa paljenjem pa krece sou

to se sve sredi i krecemo da montiramo sator i onda polako stizu....
Ivke sa kompanijom je dosao na parking gde se odrzavao skup oko pola 12.. Posle smo prosli kroz grad na nase odrediste gde smo se svi skupljali..(jugopetrol pumpa) tu se vec pocela upoznavanja i krece sou.. . Ivke dobio pranje i polako smo se svi skupili (nas oko 22) i krenuli kolonom kroz grad... Mislim da je bila lepa slika kroz centar grada 22VW u koloni kroz centar grada... Stizemo na parking pakovanje automobila i namestanje suncobrana.. Neko je odmah zakukako kako je gladan...

tu je krenulo i da se pije pivo... Pored nas paljenja guma i turiranja.. (jugici naravno).... Stize i neko koga zezao auto ceo dan i krece smejanje.... Dobili i par novih ljudi sa nalepnicama , 1 nis , 1 ruma , mozda josh neko zaista se ne secam.... Oko 15h su krenula i male trke na 50 metra... Pa da i mi ne ostanemo posmtraci samo , ognjenpn i njegov kolega 2 passata 1.8 se pustili , kao i dve MK3 GTI (8v i 16v) posle toga se VWMarko , Krsman I dejanks prevacili na takmicenje u stiling da pokazu shta imaju.... Hromlook je u medjuvremenu imao pune ruke posla da i neshto pazari i da pita ljude shta sve imaju ugradjeno na auto i da utvrdi shta je fabricki a shta nije...

I onda uvece idemo proglasenje pobednika....
1mesto. Krsman klasa "cleen"
2mesto. VWMarko klasa "cleen"
2mesto dejanks klasa old school
3mesto Ivke DB sound
1mesto Za najbrojniji klub
Mislim da smo opravdali vw klub
Eto to je to za sad... ae sad slike i klipovi ko ima nek kaci....
ps. Zare cekamo komentare za pljeke... i daj onaj snimak sa onaj 16v...

ipak je 8v , 8v.....