S`obzirom da sam ovaj auto uzeo pre nekih desetak dana bio sam u fazi radosti i odusevljenja tako da su mi neka desavanja na autu promakla ali sam ih kasnije ipak primetio ! Sto se tice voznje na plinu cudno je se ponasao,prvo je tesko palio,ler gas je bio katastrofa,radio je kao na tri klipa,gusio se u voznji, da bih na kraju neslavno zavrsio,cim upali odmah se i ugasi. Preskacem dalje pricu vezanu za voznju na plin i vracam se samom naslovu teme !
Prvo sto sam primetio je da nece svaki put u prvom pokusaju paljenja da upali ! Drugi put je ok. U tom prvom pokusaju jasno se mogao primetiti rad motora kao na tri klipa ! U voznji se desava da u momentu izgubi gas to jest stisnem papucicu gasa do patosa a on ne prelazi 2500 obrtaja.Znaci, znam onaj momenat kad dodam gas a on povuce kao nenormalan. Zaustavim auto,zisnem ga po gasu a on u sekundi zakucava obrtaljku !
STA SE DESAVA ?
Svecice zamenjene ! Kupljene nove po katalogu auta !
Pri pisanju ovog posta sinula mi je zamisao da sve ukazuje da su mozda kablovi od svecica u pitanju!
Ali ipak nemam razloga da se dalje izlazem neobaveznom trosku ako to nije u pitanju ?
Pitam iskusnije ?!