O ja vozam isti motor... Imao sam sporadicno nekih problema, tipa da je izgubio to povlacenje, i da sporo vuce, stvar se popravljala posle voznje duzish relacija zesce malo... Ono shto mi se deshavalo je da prilikom ubrzavanja vozac oseti da auto na trenutke gubi snagu, kao da na delic sekunde posustane... Dijagnostika nista nije prijavljivala bash dugo... samo mi je majstor rekao da protokomer u nekom od blogova koje ima pokacuje neku bezveze vrednost.... al tipa ima par mernih blogova i samo na jednom je pravio problem....
Elem, da skratim, promenio sam protokomer kad je konacno zveknuo, i kada ga je dijagnostika prijavljivala, 5500 boshov i auto nisam mogao da prepoznam... bukvalno me je taj protokomer zezao sigurno godinu dana, a sve sam to opravdavao da mi se malo zacadjavio auto, jer stalno je vozen po gradu.... Elem u autu bio neki totalno noname protokomer.... :D
Ako mozes, pozajmi negde protokomer, pa probaj... bitno je da je protokomer za tvoj motor, tj za tvoje kilovate... menja se za 10 min, samo se na dva srafa drzi pa probaj... mada ako imash nekoga ko zna da radi sa dijagnostikom da ti baci oko na merne blokove videces odmah dal te protokomer j....
poz