radio sam ja sebi tu bregastu na dvojku gti 8v davne 1996e god
a stavljao je i clan @potaman prosle godine
Van mreže Potaman
-eurolizard-
Hero Member
[applaud] [smite]
Pol: Muškarac
Pogledaj profil
Imejl
Privatna poruka (Van mreže)
Auto: VW Golf II 1.6 petrol
Odg: VW Golf mk2 1.6 petrol by Potaman
« Odgovor #698 poslato: Maj 19, 2011, 10:56:00 posle podne »
Citat
Ugradnjeno je sve. Bregasta i izduvna grana. Muski posao. Juce se radilo od jutra pa do uvece. Slikao nisam, nazalost. Prljave ruke i obaveza previse.
Inace sve je ok, radi malo bucnije motor, koliko sam primetio. Pre postavljanja bregaste, vadjeni su hidro podizaci, jedan po jedan i cisceni.
Bregasta koju sam stavio je 44mm breg a ova koja je bila na motoru je 42,55mm ili tako nesto, visinska razlika od 1,5mm. Ventili otvaraju vise i sam motor pokazuje. Svaka konsultacija je radjena sa majstorom Gedora.
Sto se tice izduvne grane, Izbacen je prvi mali lonac, id grane do srednjeg lonca ide cev onolike sirine kolika je na kraju izduvne grane. Zvuk auta je drugaciji, pitom ali po malo rezi. Na vecim rpm se onako razdere,
.
Nisam jos ni stigao da proban auto na nekom drumu. Umor i obaveze oko posla.
Nisam imao vremena da postelijem razvodnik zbog paljenja, nastelovan je na uvo, bez strob lampe i cega sve vec. Radicu na tome da ovih narednih dana prestelujem paljenje i posredim motorni prostor.
Pomalo slika bregaste i grane da se podsetimo sta je stavljeno.
Sva potrebna znanja i sve sto mi je bilo potrebno od saveta pa do slika, dobio sam od Gedore.
Hvala Gedora.
« Poslednja izmena: Maj 20, 2011, 08:37:20 pre podne potaman »
Prijavi uredniku Sačuvana
pogledaj njegovu temu u automobili clanova