Pozdrav drugari .. posle duzeg vrmenena bez problema .. evo problema:(
Elem .. u pitanju je menjac ... kako sto i neki znaju imao sam problema sa njim da cimne kada prebacuje brzinu.. posle zamene ulja to se stabilizovalo .. cimao jeali osetno manje .. nekada se zajebe pa necima u opste:) ali sada se javlja totalno drugi problem .. i potpuno me izludjue..
znaci auto upali normalno krnee normalno .. i zaglavi brzinu ... kolio sam ja video problem je bio iz druge u trecu ... probaovao i na tip tronic i ovako nece .. na pit pronicu se desi da promeni broj brzine na bordu ali ne promeni brzinu ovako ...
nasao sam mu i caku kako da ga nateram da radi ..
prva je da ga vozim do blokade .. dok ne navuce nekih 60km a onda naglo pustim gas i malko mu dodam .. tada imam osecaj da prebaci u cetvrtu .. e ako odmah popustim gas ponovo se vrati u drugu i zaglupi .. a ako nastavim sa gasom onda prebaci u petu i posle 2 3 minuta voznje radi normalno ..
drugi nacin je da jedno 10 minuta radi u mestu ugasim ga upalim i onda proradi

kada sam ga kacio na dijagnostiku jednom prilikom mi je napsio gresu da je neki solenoid 6 u kratkom spoju ili ne da nije povezan .. ali to je bilo pre ovoga .. nisam stigao sada da ga metem na dijagnostiku ...
ima li neko u opste pojam o cemu se radi