Autor Tema: golf 4 tdi par problema  (Pročitano 1183 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ra2er

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: golf 4 tdi gti
golf 4 tdi par problema
« poslato: Septembar 11, 2012, 01:16:46 posle podne »
evo ovako golf je 19 tdi 2002 god i ima par problema pa bih ovde zamolio clanove foruma za savet za resavanje tih problema  biggrin,prvi je u vezi onog egr ventila sto nema crevo odozgo,nasao sam crevo ali je crevo zalepljeno izolirkom i nije na ventilu,drugi problem je pustanje vazduha na pedali za kocnicu tj na poluzi koja ulazi u servo aparat valjda e sad dal treba tu da bude vazduh ili ne?guma oko poluge je malo pocepana,kocnica je malo tvrda i kad stisnem prestaje kocnicu prestaje da pusta i treci problem ne mogu da ga zakljucam na daljinski ima obican vw kljuc skakavac sa 2 dugmeta lampica svetli na daljincu,za sad toliko  wacko

Van mreže shvexoman

• Master Member
Odg: golf 4 tdi par problema
« Odgovor #1 poslato: Septembar 11, 2012, 02:01:06 posle podne »
Egr ne diraj nista, neko ti je ucinio uslugu i vec je zapusio to sranje, ovo za vakum resavaj obavezno, idi kod nekog majstora da ti to sredi, sam neces nista uraditi , sto se daljinskog zakljucavanja tice verovatno se raskodirao daljinac, ima vec neka tema kako da probas sam da ukodiras, mislim da teba da das kontakt jednim kljucem a drugim da zakljucas pa otkljucas suvozaceva vrata

Van mreže ra2er

• VW Početnik
  • Auto: golf 4 tdi gti
Odg: golf 4 tdi par problema
« Odgovor #2 poslato: Septembar 11, 2012, 02:46:47 posle podne »
hvala na odgovoru,znaci egr ne diram,imam samo 1 kljuc a na suvozacevim vratima nema za kljuc,planiram da kupim ovu dijagnostiku sto reklamiraju za 50 i kusur evrona pa cu da probam  clap
treba mi i zadnja daska i samozatamnjujuci retrovizor ako neko to ima moj je pola crn ponude na pp  biggrin
« Poslednja izmena: Septembar 11, 2012, 02:48:27 posle podne od strane ra2er »