Znaci to za maglenke prednje su promenili kad su doneli zakon o dnevnim svetlima posto su pucali prijave za njih ranije-ako nema magle.
Pa kad je promenjeno ili naglaseno ne znam niti je bitno. Sad je ovako kako sam citirao.
Wele, za upaljene prednje maglenke ti ne mogu nista po magli, a kad magle nema, odnsto kad nije smanjena vidljivost mogu da te kazne. . .
Mogu da me povuku za paju, veruj mi da ne mogu da me kazne. Uskoro se nadam da cu konacno namontirati ove specijalne led u maglenku i nek pokusaju. Ne znam kakav je ZOBS u CG, ali u Srbiji je ovakav. Ne pise da je zabranjeno i naglasava se samo za zadnja. Cisto ko suza.
Pišu za maglenke po danu pa sve zvoni ovde po Vršcu, 5000 rsd...
Ovce nek placaju kad ne znaju ZOBS. Problem je sto oni misle da policija zna zakon, pa se poklope usima. I ja sam naucio ZOBS kad sam primetio da me pokusavaju kazniti za budalastine. Evo pre mesec dana u Ljigu me zaustavise neka dva gusara krenuli da mi pisu preticanje preko pune linije (nema blage veze o preticanju). Ja ih ispreskacem da nisu znali kako se zovu i puste me. A samo zato sto oni ne znaju svoj posao vec improvizuju i kad naidju na nekoga ko zna i kad im pruzi argumente onda krenu da mucaju.