Autor Tema: Golf Cabrio 16v  (Pročitano 232723 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
Odg: Golf Cabrio 16v
« Odgovor #1600 poslato: April 11, 2025, 03:48:02 posle podne »
Septembar 2012. brate, znaci pre skoro 13 godina  bonk U Sremske Karlovce smo isli po njega. :)
Ovo oko struje, meni nije jasno zasto se iko cimao da stavlja relej, ako ga je povezao samo umotavanjem zice, znaci izlaz iz releja ka pumpi se drzao na 3 licne. Bukvalno bi jaca struja bila da je spojio samo direktno na kontakt, ali ljudski preko buksne, ne ovako... Inace kad sam zamenio kutiju, spojio struju na fabriku, pumpa nije radila. Taman sam pomislio da je zbog ove drugacije bobine, medjutim, ispostavilo se da je relej koji sam kupio fabricki za pumpu bio pokvaren. Sreca te je Damir imao na svom autu isti, probao i skapirao da je do njega. Kad se cackaju stara kola, nista ne ide iz prve jbg, ali je lep osecaj kad nesto popravis :)

Van mreže admin

• Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
  • Auto: Audi Q8
« Odgovor #1601 poslato: April 11, 2025, 05:34:55 posle podne »
Naravno, kao i ova lampica za rucnu koja nikad nije radila  tapsac

Van mreže Desmo

• Ultimate Member
  • Auto: Lada 2104
« Odgovor #1602 poslato: April 11, 2025, 10:33:57 posle podne »
Ovakav masakar moze da napravi samo plinaџija

Van mreže Алал вера!

• Full Member
  • Поштуј друге да би други поштовали тебе.
  • Auto: Golf 2 GTI 1.8 8v '88
« Odgovor #1603 poslato: April 12, 2025, 12:46:13 posle podne »
Svaka čast za raspertlavanje ovog kupusa. Što reče Desmo ovako nešto samo plinadzija može da skarabudzi. Skup je termobužir,kalaj,buksnice itd...

@Madison
Drugar je kupovao creva u blizini sportskog centra Šumice na Voždovcu. Kod njega na autu se bukvalno crevo za gorivo naslanja na motor odnosno kućište bregastih osovina. Znam da su mu tu prodavali creva koja trpe visoke temp. plus su mu uz njih davali kao neku gumenu navlaku koja se navuce preko creva za gorivo. A sa unutrašnje strane je premazano kao nekim prahom/puderom ne znam ni sam davno je bilo. Bio je srećan kao malo dete da ne mora više na 6 meseci da menja crevo.
« Poslednja izmena: April 12, 2025, 12:54:35 posle podne od strane Алал вера! »

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
« Odgovor #1604 poslato: April 12, 2025, 09:11:25 posle podne »
Desmo, mislim da nije plindzija, jer kada sam kupio auto, zice koje daju struju potapajucoj i spoljnoj pumpi su bile rasecene na patosu kod vozaca, tako da je plindzija verovatno na taj nacin eskivirao pumpe (auto je bio na karbutaru kad sam ga kupio).
Ovo je neko budzio jer se izlaz iz releja benz. pumpe grejao i istopio plastiku na kutiji osiguraca, pa su verovatno zato premostili spoljnim relejem.

Alal vera, hvala, ali nadam se da sam ovim pancirnim crevima resio problem. Svuda gde je moglo sam stavio i duple selne koje su bas za creva (nemaju rezove za navoj na sebi) i odgovaraju toj dimenziji creva.