@Pile
Meni se cini da ovaj crveni sto si okacio ima masku od dvojke, branik je sigurno. A znam da ima noviji tip, bas je takav na mom kabriu, samo sto je slomljena maska i moze da se baci.
@Peko
Pa verovatno da ima, jeste GTI sigurno. Od opreme je imao board komp, ali je neki pametnjakovic izbacio tu tablu i stavio od dvojke, a obrtomer ubudzio iz keca(jer ova verovatno od dvojka nije imala obrtomer). Ostala je rucica za board, on kaze da iza ima ono crevo za potrosnju, ima ECU ispod haube. Nema podizace, obican je krov, imao je super tapacire, ali su izbuseni zbog zvucnika.

Videcu da pretapaciram samo taj deo koji je izbusen, ili da kupim komplet ako naidjem na jeftine. Nema rariteta koliko sam video nista, ima taj remus lonac pozadi, diskove pozadi, opruge neke crvene, solidno je nizak.
Ne znam da li cu da skidam sa dvojke zadnje diskove, moji dobosi mislim da nisu kompletni, jbm li ga.
Boju ne bih menjao iskreno da vam kazem, svidja mi se, podseca me na dvojkinu, nostalgija

Koliko sam gledao slika, na kabriu mi se najvise svidja ovako tamna teget ili crna i bela.